Неймовірно смачний та гарний салат “Корида” до Старого Нового року: заткнув на пасок “Шубу” та “Мімозу”

Цей салат стане гарною альтернативною класичним стравам на святковому столі. Здивуйте гостей салатом, який здивує смакові рецептори найвибагливіших гостей.

Інгредієнти:

  • 3-4 томати (500-600 г)
  • 2 зубчики часнику
  • 400 г крабових паличок/креветок
  • Будь-яка зелень
  • 1 банка кукурудзи (270 г)
  • 150-200 г сиру
  • 150 г хліба (7-8 скибочок)

Приготування:

Спершу приготуємо сухарики. Для цього потрібно розрізати скибки білого хліба на квадратики. В пательні розігріваємо декілька ложок рослинної олії. Додаємо туди ж половину чайної ложки паприки, чайну ложку солі, трошки чорного перцю меленого та прованські трави. Перемішуємо. Висипаємо наш хліб і смажимо до хрусткості хліба.

Нарізаємо помідори на середні шматочки. Щоб салат не був водянистим – серединку краще вирізати і не додавати до страви.

Далі подрібнюємо 2 зубчики часнику і змішуємо з помідорами і майонезом. Це буде першим шаром нашого салату.

Швидкий, гарний та смачний салат "Корида"
Швидкий, гарний та смачний салат “Корида”

Після цього нарізаємо на кубики крабові палички (також можна використовувати відварені креветки). Змішуємо з майонезом і викладаємо другим шаром салату.

Далі посипаємо подрібненою зеленню. Можна використовувати будь-яку, яку маєте: кріп, петрушку, базилік і т.д. Це додасть страві яскравості та кольоровості.

Наступний шар – кукурудза, заправлена майонезом. Після цього натираємо твердий сир на крупну тертку. Робимо сіточку з майонезу. І фінальний штрих – сухарики. Викладаємо їх останнім шаром. Можна подавати до столу. Якщо ж готуєте салат завчасно, то накрийте його харчовою плівкою, а сухариками посипайте одразу перед подачею. Так вони не розмякнуть і будуть апетитно хрустіти, доповнюючи салат своїм смаком.

Зазначимо, що цей салат можна готувати не тільки викладаючи шарами. Також можна просто змішати інгредієнти. Теж буде смачно і займе менше часу.

Популярне

Подібні новини