Таку “Оленку” точно оцінять ваші гості: з’їдять весь салат до крихти і попросять рецепт. Робіть з добавкою

Рецепт салату "Оленка" — напрочуд простий, але так добре смакує! Розкриваємо секрет приготування цієї страви, яка точно сподобається вашим рідним.

Салат “Оленка” – це справжнє втілення вишуканості та смаку в кожному шарі. Ця легка та освіжаюча страва стане не тільки прикрасою вашого столу, але й справжньою смакотою для всієї родини. Завдяки унікальному поєднанню інгредієнтів, вона вражає яскравими кольорами та багатогранним смаком.

Що потрібно для приготування:

  • Пів кіло шинки
  • 3 яйця середнього розміру
  • Сир твердий (200 грам)
  • 1 великий огірок
  • Червоний болгарський перець
  • Банка кукурудзи
  • 4 столових ложки майонезу (підходить, як домашній, так і покупний)
  • Кріп, сіль, перець — за смаком

Почніть з того, щоб приготувати всі необхідні інгредієнти. Зваріть яйця “в круту” подрібніть шинку, огірки та болгарський перець дрібненькими кубиками. Викладати будемо все одразу на тарілку, на якій будете подавати страву. Можна також робити “в перемішку” у глибокому салатнику.

Рецепт салату Оленка від шеф-кухаря справжня смакота

На початку розташуйте м’ясний шар на сервірувальному блюді. Посоліть і поперчіть за смаком. Далі додайте шар нарізаних яєць та сир.

Різноманітність смаків надасть салату додавання огірків та болгарського перцю. Переконайтеся, що шари рівномірні та створюють яскравий ефект. Додайте консервовану кукурудзу для нотки солодкого смаку. Це також підсилить кольоровий контраст салату.

Обережно розподіліть майонез поверхнею салату, намагаючись не руйнувати красу розташованих шарів. Він додасть ніжний смак та зробить салат більш ситним.

Рецепт салату Оленка від шеф-кухаря справжня смакота

Прикрасьте салат свіжим кропом та підсоліть, якщо це необхідно. Намеліть чорний перець для додаткового аромату та гостроти.

Салат “Оленка” готовий до подачі! Подавайте його на святковому столі або просто на вечерю, щоб насолодитися чарівністю цього витонченого смаку. Зробіть свій стіл більш апетитним та красивим з цим неперевершеним рецептом. Смачного!

Популярне

Подібні новини