Такі смачні, що просять готувати на продаж: домашні іриски зі смаком дитинства. Витрачаю не більше 15 хвилин

Що може бути краще, аніж домашні іриски зі смаком дитинства? Радимо спробувати цей рецепт, щоб поринути у магію найбезтурботнішого часу життя.

Солодкі, ніжні іриски, які тануть у роті, завжди мали особливе місце в нашому дитинстві. Згадавши цю неперевершену смакоту, ми пропонуємо вам простий і швидкий рецепт домашніх ірисок, що нагадає вам про ті моменти, коли ваша бабуся готувала.

Що потрібно для приготування?

Кондитер поділився рецептом ірисок по-домашньому
  • 1 склянка цукру
  • 1/2 склянки вершкового масла
  • 1/2 склянки молока
  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 2 чайні ложки ванільного екстракту
  • Горішки за бажанням

Виміряйте всі інгредієнти. Виберіть велику миску, де ви будете замішувати іриски. Розігрійте вершкове масло у каструлі з товстими стінками на середньому вогні до повного плавлення. Додайте цукор і какао-порошок до розплавленого масла. Постійно помішуючи, розчиняйте цукор до утворення однорідної маси.

Поступово додавайте молоко тонкою цівкою до суміші, не перестаючи помішувати. Готуйте на середньому вогні, доки суміш не нагріється та стане однорідною і схожою на пасту.

Кондитер поділився рецептом ірисок по-домашньому

Додайте ванільний екстракт і продовжуйте помішувати. Аромат надасть вашим ірискам особливий шарм. Вмішайте горішки (якщо вони вам подобаються) до маси. Ретельно змішайте усе до однорідності.

Настав час для формування ірисок.Викладіть папір для випічки на пласку поверхню. За допомогою ложки створюйте маленькі цукерки і розташовуйте їх на папері. Можна також одразу не заморочливо залити силіконову форму для льоду. Так ви отримаєте солодощі, немов з конвеєра.

Покладіть смаколики в морозильник або холодильник на 10-15 хвилин, щоб вони затверділи.

Вийміть іриски із морозильника. Тепер вони готові до подачі! Куштуйте із задоволенням цю домашню смакоту, яка здатна розкрити справжні таємниці сімейного рецепту.

За 15 хвилин ви отримаєте ароматні, ніжні іриски, що буквально тануть у роті. Вони ідеально підходять для сімейного вечора чи як солодкий подарунок для близьких. Насолоджуйтесь цукерками і відчуйте віддзеркалення аромату та тепла вашого дитинства в кожному ковтку цього десерту.

Популярне

Подібні новини