Сусідка заздрить моєму врожаю огірків, а я не приховую секрет свого підживлення. Спеціально для Люди

Якщо ви вирощували огірки хоч раз у житті, то знаєте, наскільки це кропітка праця. Проте, є добриво, яке точно полегшить вам об'єм робіт на городі.

Огірки — це не тільки смачна і хрумка городина літнього столу, але і одна з найбільш вибагливих культур у вирощуванні. Вони потребують пильного догляду та правильного підживлення, щоб гарно розвиватися і дарувати щедрі врожаї. Чи знали ви, що ідеальним рішенням для підгодування цих овочів може бути саморобне добриво, яке ви можете зробити просто своїми руками?

Ось рецепт, який дозволить вам отримати найкращий врожай огірків за допомогою лише кількох простих інгредієнтів:

  • 10 літрів води
  • 1 склянка деревної золи
  • 1/3 чайної ложки борної кислоти
Експерти назвали, яка підкормка найкраща для огірків
Городник розповів, яке добриво реально збільшить врожай огірків

Почніть зі збору необхідних компонентів. Деревну золу можна вибрати з багаття в якому не було пластику, а борну кислоту можна придбати у кожній аптеці. Флакон у 20 мл коштує в районі 14 гривень.

Додайте всі інгредієнти до 10 літрів води. Добре перемішайте, щоб всі складові розчинилися рівномірно.

Для того, щоб добриво було ефективним, залиште його настоювати протягом 1-2 годин. Це дозволить активним речовинам розчину виділити максимальний ефект.

Тепер нарешті ви готові до застосування свого саморобного добрива. Залийте рослини під корінь за допомогою отриманого розчину. На 1 квадратний метр землі рекомендується використовувати близько 5 літрів розчину.

Як вирощувати огірки за японським методом з тирсою
Городник розповів, яке добриво реально збільшить врожай огірків

Тепер, коли ви знаєте, як приготувати це просте, ефективне добриво, дайте вашим огіркам найкращий старт. Вони будуть вам вдячні за догляд і віддячать величезними, соковитими врожаями, які ви зможете насолоджуватися ціле літо.

Нехай ваша городина росте здоровою та смачною, даруючи вам величезне задоволення від вирощування вашого власного органічного врожаю!

Популярне

Подібні новини