Після кожної вечері кладу пластикову пляшку в холодильник: лайфхак робочий на 100%, а свекруха не вірила

Бажаєте, аби всі страви вміщувалися у ваш холодильник? Розповідаємо про геніальний лайфхак, який допоможе зекономити місце та поставити максимальну кількість страв.

Холодильник, мабуть, один з найважливіших пристроїв у сучасній кухні, без якого уявити життя у сучасному світі неможливо. Пристрій дозволяє нам зберігати продукти свіжими, напої охолодженими і мають безліч інших корисних функцій. Проте, не раз у всіх нас виникала ситуація, коли потрібно зберегти багато різних страв, а місце у камері обмежено. Але існує рішення, яке дозволить вам ефективно використовувати кожен сантиметр простору.

Кулінари поділилися лайфхаком, як збільшити корисний об’єм холодильника

Секрет полягає в спеціальних кільцях, які можна виготовити з пластикових пляшок.

Для того, щоб створити нові яруси, вам знадобиться звичайна п’ятилітрова пластикова пляшка. Виріжте з неї кільця, враховуючи вигини по ширині ємності. Важливо не розрізати боковину, щоб зберегти жорсткість конструкції. З однієї пляшки можна отримати декілька кілець, залежно від їх потрібної ширини. Краще за все працювати гарячим ножем чи дуже гострими ножицями.

Тепер, коли у вас є ці кільця, ви можете використовувати їх для створення множинних рівнів у вашому холодильнику. Поставте тарілку з будь-яким продуктом на одну поличку, а зверху розмістіть створене вами кільце. Потім поставте ще одну тарілку поверх кільця. Таким чином, ви ефективно використовуєте простір і можна створити кілька ярусів на одній полиці.

Кулінари поділилися лайфхаком, як збільшити корисний об’єм холодильника

Це дозволить вам організувати простір так, як вам зручно. Ви зможете зберігати більше страв, напоїв і продуктів без хаосу і переповнення у вашому холодильнику. Завужену верхівку можна також використовувати. Наприклад, як кришку для страви, аби вона не завітрювалася.

Пробуйте, експериментуйте і нехай все вийде!

Популярне

Подібні новини