Даю 1 літр розчину під кущ і врожайність огірків множиться на 2: це добриво вноситься одразу після висадки

Щоб огірочки активно плодоносили та зав'язували  нові плоди їм потрібна допомога – без підгодівлі їм просто не вистачить корисних мікроелементів та здоров'я.

Огірочки вимагають дріжджовоо добрива, і сьогодні ми пояснимо чому.

Дріжджові мікроорганізми виділяють у ґрунт біотин і мезоінозит – це дуже корисні та унікальні компоненти, які стимулюють розвиток коренів і допомагають їм швидше вбирати все необхідне для рослини із ґрунту.

Грибки виробляють унікальні ферменти, які стимулюють роботу фітогормонів та відновлюють клітини.

Дріжджове добриво знижує залежність рослини від сонячного світла, зміцнює коріння, збільшує кількість стебел, стимулює раннє плодоношення і продовжує життя куща аж до середини осені.

Таке підживлення дуже інтенсивно збагачує ґрунт азотом та фосфором, а якщо внести калійне підживлення після дріжджового, та рослина швидше засвоїть мікроелементи для визрівання плодів.

Органіка набагато швидше засвоїться, і зробити таке підживлення простіше простого.

Воно дешеве, екологічно чисте та забезпечує відмінний врожай у найнесприятливіших умовах. А під час цвітіння запах дріжджів ще й приваблює комах, завдяки чому запилення відбувається набагато більш ефективно.

Експерти розповіли, чим підживити огірки одразу після висадки для врожаю
Експерти розповіли, чим підживити огірки одразу після висадки для врожаю

Найпростішим рецептом для виготовлення такого підживлення своїми руками є наступний: один кілограм свіжих дріжджів треба замочити на піввідра теплої води, настоювати протягом шести годин, після чого розвести отриманий настій з чистою водою у пропорції один до десяти.

Відразу ж після виготовлення підживлення необхідно внести по одному літру на кожен кущ під рослину. Для розсади буде цілком достатньо однієї склянки такого добрива.

Популярне

Подібні новини