Полийте помідори під кущі цим складом: зберете вантажівку томатів з однієї грядки. Не пропустіть момент

Отримати потужний врожай помідорів можливо лише підгодовуючи овоч. Не поспішайте використовувати "хімічні" засоби, адже досвідчені дачники давно користуються методом, про яким ми розповімо.

Використовувати підживлення, про яке ми розповімо сьогодні, можна на всіх стадіях розвитку помідорів, і особливо на молодих рослинах, які тільки починають формуватися.

“Народне” добриво допомагає швидше розвиватися корінню, після використання цієї  підживлення розсада краще пікірується, швидко приживається і не буде переростати.

Томат сформує багато бутонів та врожай буде просто шикарним. Йдеться про дріжджове підживлення. Всі знають,   що його можна використовувати на огірках, але на томатах практично ніхто не практикує, а дарма.

Для того, щоб дріжджі почали активно бродити, їх потрібно змішувати тільки з теплою водою, інакше всі корисні грибки просто загинуть.

Розчин для внесення під томати робиться дуже легко. Беремо 5 літрів теплої відстояної води для поливу, 5 г сухих дріжджів і одну ложку цукру. Все ретельно вимішуємо та залишаємо на пару годин, щоб підгодівля настоялася. Перед використанням добрива цей концентрат потрібно ще раз розвести з чистою водою у пропорції один до п’яти.

Експерти розповіли, чим підживити помідори на городі
Експерти розповіли, чим підживити помідори на городі

Підгодовувати рослини необхідно в теплу погоду, але тільки вранці чи ввечері, коли сонце не сильно “шпарить”. При +40 дріжджі гинуть, і ефекту від підгодівлі можна й не очікувати.  У складі такого розчину є унікальний  білок, який швидко засвоюється помідорами. Цінність добрива полягає в тому, що воно абсолютно натуральне і не шкодить ні рослині, ні людині. Від його використання не накопичуються нітрати чи токсини.

Єдиний нюанс, який потрібно врахувати, це те, що використовувати дріжджову підгодівлю разом з гноєм або курячим послідом не варто, оскільки ці речовини знижують ефективність один одного.

Популярне

Подібні новини