Роблю з буханця хліба диво-підкормку для огірків: спочатку всі сміялися, а тепер випитують рецепт добрива

У розпал сезону огірків кожен власник городу бажає і намагається досягти великого плідного врожаю. Як це можна зробити - читайте далі у нашій статті.

Під час догляду за огірками хтось просто стежить за поливом та забезпечує прополку, а хтось удобрює огірки хімічними та органічними підживленням.

Сьогодні ми поговоримо саме про органічні добрива. Крім вмісту великого кількості мікроелементів, яких так потребують огірки, органічні підживлення є не витратними та легкими у приготуванні.

А найголовніше екологічно чистими для подальшого вживання у їжу. При правильному підживленні огірки почнуть швидко рости, збільшувати зав’язі та будуть захищені від хвороб. Дуже важливо слідувати рецепту і давати підживлення у вечірній, безвітряний час. Натуральні добрива ви можете використовувати в теплиці та на відкритому ґрунті.

Городники розповіли про цікавий метод підживлення огірків
Городники розповіли про цікавий метод підживлення огірків

Джерелом азоту та фосфору є дріжджі. Дані мікроелементи сприяють збільшенню плодів та зміцненню імунітету.

Для приготування розчиняємо і розмішуємо у відрі води 10 г дріжджів та додаємо 2 ст. л. цукру. Залишіть настій настоюватися на добу, потім знову перемішайте. Поливаємо огірки по 1 л на кущ. Використовуйте дріжджове підживлення 3 рази через кожні 2 тижні весь сезон.

Також крім дріжджового підживлення ви можете приготувати хлібне добриво. Підживлення хлібним добривом забезпечить огіркам швидкий ріст і допоможе уникнути пожовтіння листя.

У відрі води замочіть буханець хліба на добу, розімніть та перемішайте. Перед поливом та обприскуванням додайте 30 крапель йоду та розбавляйте 1 л готового добрива у відрі води.

Підживлюйте огірки хлібним добривом 3 рази за сезон через кожні 10 днів.

Популярне

Подібні новини