У червні розводжу це диво-добриво та поливаю овочі: все росте як на дріжджах – роблю так лише 1 раз за літо

Червень — ідеальний місяць, щоб закласти основу пишного та смачного врожаю. Дізнайтеся, чим краще за все підживити городину, аби вона добре родила.

Червень — час, коли природа оживає в повній красі, і всі ми прагнемо забезпечити нашим овочам найкращі умови для росту та розвитку. Одним із секретів успіху є використання чудо-добрива — амофоски. Лише один раз за літо слід розводити та вносити цей чарівний препарат і поливати ним грядки.

Що таке амофоска?

Городники розповіли, що зробити, аби помідори були солодкими
Експерти розповіли, чим ефективно можна підживити овочі влітку

Це складне універсальне добриво, в якому основні елементи, а саме азот, фосфор та калій містяться у майже рівних частках. По 15% у складі є фосфору та калію, 12% припадає на нітроген, і 14% — на сірку. У сухому вигляді добриво являє собою маленькі кульки, схожі на намистинки.

Це добриво ідеально підходить для різних типів ґрунтів, як у відкритому, так і закритому, і може використовуватися для різних культур. Дотримуючись рекомендованих норм внесення — для овочів, а саме 25-30 грамів на квадратний метр — можна забезпечити рослини всіма необхідними поживними речовинами для їхнього активного росту і розвитку.

Експерти розповіли, чим можна обробити кущі помідорів, якщо вони почали закручуватись
Експерти розповіли, чим ефективно можна підживити овочі влітку

Крім овочів, підживка чудово підходить для підживлення ягід (15-30 г на квадратний метр), газонів, квітів і декоративних рослин (15-25 г на квадратний метр), а також коренеплодів (20-30 г на квадратний метр). Завдяки універсальності і високій ефективності цього добрива можна досягти відмінних результатів у вирощуванні різних культур.

Амофоска не лише надає рослинам необхідні поживні речовини, але й покращує структуру ґрунту. Азот, фосфор, калій і сірка у складі добрива діють комплексно, забезпечуючи городині збалансованим живленням, що позитивно впливає на їхній ріст і розвиток.

Популярне

Подібні новини