Сусідка кожен день робить ці дієві трюки із журналу з 90-х і виглядає на 15 років молодше: секрет простий!

Хто ж не мріє якнайдовше зберегти красу та молодість шкіри? Дізнайтеся, які прості кроки потрібно робити на регулярній основі, щоб прибрати передчасне старіння.

Безперечно, на стан вашої шкіри впливають хороші гени, проте існують перевірені роками універсальні методи, котрі допомагають уберегти шкіру від передчасного старіння, насамперед після 40 років.

Як стверджують експерти, з віком шкіра стає сухішою, ніж була раніше, тому, скоріше за все, слід переглянути формулу своїх засобів для вмивання, а також частоту відлущення та очищення. Рекомендується користуватися кремовими формулами або ж очищаючими засобами на основі олій. Крім того, варто рідше використовувати скраби.

Також після 40 років шкірі необхідний більш посилений захист від зовнішніх агресорів, оскільки шкірний бар’єр стає набагато слабшим та тоншим. Експерти радять користуватися кремами, котрі живлять та зволожують, а також мають у своєму складі ефірні олії разом із захисними властивостями та антиоксидантами. Ці засоби здатні обмежити вплив щоденних негативних агресорів, що у результаті сприяє покращенню рівня колагену, еластичності та пружності шкіри.

Експерти розповіли, як виглядати на 15 років молодше
Експерти розповіли, як виглядати на 15 років молодше

Крім того, варто звернути увагу на спеціальну сироватку, яку потрібно застосовувати при появі зморшок або втраті пружності шкіри. Експерти радять користуватися нічними сироватками, зокрема тими видами, котрі підлаштовані для будь-якого віку. Це допоможе підвищити захист шкірного бар’єру.

Ще одним важливим кроком, який допоможе зберегти молодість шкіри, є використання сонцезахисного крему під час щоденного догляду за шкірою. Окрім того, існує досить велика кількість формул, котрі можна наносити як завершальний етап під час ранкових процедур догляду за шкірою після нанесення зволожуючих засобів, так і здатні чудово лягати під макіяж.

Наступним засобом є ретинол. Пришвидшуючи клітинний обмін, він здатний покращувати зовнішній вигляд зморшок, тонких ліній, пор та плям. Для тих, хто вперше використовує цей засіб, експерти радять розпочинати з одного або двох разів на тиждень, а потім вже поступово збільшувати частоту та концентрацію нанесення.

Популярне

Подібні новини