Тверде мило скуповую по 10 штук за раз: використовую його зовсім не для миття рук. Приємно здивована

Зазвичай всі звикли застосовувати тверде мило тільки для миття рук. Однак ми підготували для вас декілька цікавих лайфхаків використання твердого мила у побуті, які неодмінно стануть вам у пригоді.

Ви навіть не здогадуєтеся, як недооцінюєте потенціал простого мила. Серед безлічі креативних трюків з ним є такі, що неодмінно привернуть вашу увагу.

Зокрема, ароматизоване мило допоможе якомога довше насолоджуватися запахом свіжої білизни. Для цього варто просто покласти шматочок сухого мила у шафу разом із білизною. Воно буде надавати тканині свіжого аромату, а тому ваші речі будуть завжди гарно пахнути. Однак слід запам’ятати, що в умовах високої вологості не варто класти мило між тканинами. Краще виділити для нього окреме місце поруч, інакше мило розтане під впливом вологи і залишить плями на матеріалі.

До того ж господарське мило та інші кускові мила з натуральними інгредієнтами у складі ідеально підходять для усунення скрипу дверних петель та заїдань механізмів у шухлядах. Для цього всього-на-всього візьміть шматочок твердого мила і дуже ретельно змастіть усі деталі петель та механізмів зсуву, котрі контактують між собою. Це забезпечить декілька місяців безшумної роботи та відсутності заїдань.

Ви навіть не здогадуєтеся, як ще, крім миття рук, можна застосувати тверде мило у побуті
Ви навіть не здогадуєтеся, як ще, крім миття рук, можна застосувати тверде мило у побуті

Крім того, часом буває доволі важко зняти каблучку, особливо це актуально під час примірок у спеку. Але не варто хвилюватися, оскільки вам на допомогу прийде звичайний шматочок твердого мила. Для цього слід просто протерти палець за допомогою цього шматочка, а потім промити його водою. Після цієї маленької маніпуляції каблучка легко зніметься.

Також експерти стверджують, що за допомогою мильного розчину можна достатньо легко помити будь-яке покриття підлоги. Для цього слід приготувати концентрований розчин з теплої води та подрібнених шматочків мила. Отриманий засіб здатний на відмінно продезінфікувати підлогу, проте може залишити після себе розводи на деяких видах поверхонь. Для того, щоб усунути це неприємне явище, необхідно просто повторно помити підлогу чистою теплою водою.

Популярне

Подібні новини