Приготувала вечерю – потрібно обов’язково потерти руки краном: це дивно звучить, але діє завжди на всі 100%!

Після приготування вечері обов'язково потрібно доторкнутись до крана на кухні. Чому? Відповідь знайдете у цій статті – вона буде дуже цікавою та корисною.

Сьогодні на просторах Інтернету можна знайти настільки багато лайфхаків, що це навіть може дивувати. Хтось ніколи й ні за що не повірить в ефективність тих чи інших мережевих порад. А ось інші залюбки читають про те, що робити для подолання щоденних побутових проблем. Наприклад, як позбутись від неприємного аромату риби та м’яса на своїх руках? Звичайне миття рук із милом у цьому вам точно не допоможе.

Як позбутись від запаху риби на руках

Експерти та бувалі господині з’ясували на власному досвіді – “нержавійка”, такий собі вид металу для виготовлення кранів чи посуду, може прибрати неприємний запах. Саме тому лайфхаки рекомендують добряче торкнутись до крана на власній кухні після приготування вечері. Ви можете здивуватись і навіть спершу не помітити, але такий лайфхак і дійсно працює – руки будуть знову пахнути.

Господині поділились лайфхаком, як позбутись від запаху риби та м'яса на руках після приготування вечері
Господині поділились лайфхаком, як позбутись від запаху риби та м’яса на руках після приготування вечері

Річ у тому, пояснюють знавці, що контакт ваших рук у сірчаних хімічних сполуках від риби з краном, виготовленим з нержавійки, вирішує всі проблеми. Ці самі хімічні сполуки можуть утворити зв’язок з оксидом хрому. В результаті вони “відлипають” від ваших рук і “прилипають” до крана. Це призводить до того, що аромат нейтралізується.

Господині поділились лайфхаком, як позбутись від запаху риби та м'яса на руках після приготування вечері
Господині поділились лайфхаком, як позбутись від запаху риби та м’яса на руках після приготування вечері

Найдоступнішим предметом у вашій квартирі, який завжди знаходиться на кухні, є кран. Часто він виробляється з потрібного для цього лайфхаку матеріалу. До слова, у США виробляють мило з додаванням сталі, яка не ржавіє. Воно має особливу популярність серед покупців.

Популярне

Подібні новини