Сиплю 100 г цього в лоток пралки і забуваю надовго про наліт: бабуся Ганна поділилася хитрим способом

Часто мало хто звертає увагу на лоток для мийних засобів у пральній машині-автоматі, засипаючи туди порошок та заливаючи кондиціонер. Проте у цій ємності можна виявити плями, бруд і грибок.

Сьогодні ми розповімо, як очистити лоток для порошку в пральній машині та позбавити білизну від контакту з різноманітними забрудненнями.

Для довговічної та надійної роботи побутова техніка потребує дбайливого поводження та регулярного догляду. У багатьох господинь виникає питання: навіщо ж чистити лоток для порошку в пральній машині, якщо він і так постійно контактує з водою та мийними засобами? Незважаючи на те, що ємність для мийних засобів не є найбільш значущою частиною побутової техніки, її засмічення може призвести до поломки всього механізму.

Весь бруд і цвіль, що утворилися в лотку, неминуче потраплятимуть у барабан пральної машини та контактуватимуть з білизною. Це ще один незаперечний аргумент на користь регулярного чищення контейнера.

Експерти розповіли, як відчистити лоток пральної машинки
Експерти розповіли, як відчистити лоток пральної машинки

Перше швидке рішення — витягнути контейнер. У більшості моделей це досить просто зробити, натиснувши на спеціальні затискачі. Дістаньте всі знімні деталі, часто контейнери мають окремий відсік для ополіскувача. Ретельно промийте всі складові ємності, щоб не залишилося жодних слідів мийних засобів.

Найзручніше це робити під струменем теплої води. Якщо якийсь із забруднень не хоче відмиватися, трохи потріть його губкою. Вставте всі компоненти назад, не забуваючи протерти вологою ганчіркою або кухонною мочалкою внутрішню поверхню пральної машини, звідки витягли контейнер.

Очистити слід як нижню, так і верхню частини конструкції, приділяючи особливу увагу отворам подачі води.

Побутова хімія чудово справляється із забрудненнями будь-якої складності. Наприклад, засіб для видалення нальоту і плісняви дозволить вам позбутися накипу. Domestos — сильнодіючий хімічний склад, який допоможе видалити практично всі забруднення, що можуть утворитися в лотку пральної машини. Туалетне Каченя — надійний та перевірений засіб, який впорається з найскладнішими забрудненнями на пластику.

Популярне

Подібні новини