Я виявила, як без мороки відмити руки від волоського горіха! Даю цінний перелік ефективних методів

Після чищення волоських горіхів від зеленої шкірки, що покриває шкаралупу, руки забарвлюються коричневим соком горіха, який досить складно відмити.

Розповідаємо далі в матеріалі про практичні та дієві поради, як і чим відмити руки після зелених волоських горіхів.

Чим можна відмити руки від горіхів

До переліку натуральних засобів, за допомогою яких можна відмити руки після горіхів, відноситься концентрований лимонний сік або лимонна кислота. Набравши в невелику ванну зазначену речовину, туди занурюють на кілька хвилин руки, після чого за допомогою жорсткої мочалки пробують відтерти горіх від рук. Враховуючи існуючі відгуки, цей спосіб є одним із найменш ефективних.

Ще один варіант ґрунтується на хімічній реакції йоду, що за низкою думок міститься в юглоні, і крохмалю. Так як в результаті хімічної реакції цих речовин йод знебарвлюється, з метою вивести горіх з рук рекомендують використовувати кашку з перетертої картоплі. У таку кашку занурюють руки, після чого також відтирають наявні плями на шкірі. До недоліків даного способу можна віднести той факт, що вміст йоду в юглоні невисокий, а проти інших компонентів цієї речовини крохмаль малоефективний.

Це потрібно знати всім, хто любить волоський горіх: перелік дієвих методів, як відмити після нього руки
Це потрібно знати всім, хто любить волоський горіх: перелік дієвих методів, як відмити після нього руки

Компромісом між ефективністю та можливою шкодою для здоров’я є рішення відмити руки від молодого волоського горіха за допомогою комбінування перекису водню та господарського мила.

У такому разі, щоб за мінімальний час відмити руки від молодих горіхів, на поверхню шкіри рук наноситься перекис водню. Щоб найефективніше затримати цю речовину на шкірі, бажано одягнути гумові рукавички. Через п’ятнадцять хвилин можна приступати до спроби відмити руки після волоських горіхів за допомогою господарського мила і жорсткої мочалки.

Таким чином існує безліч способів, за допомогою яких можна відмити руки після зелених горіхів. При виборі конкретного методу бажано враховувати як його ефективність, так і можливі негативні наслідки від використання.

Популярне

Подібні новини