Квіткова феєрія без заморочок у вашій оселі: 2 літри цього розчину – і домашні рослини несамовито заквітнуть

Якщо ваші домашні квіти не дуже охоче хочуть квітнути, то їх до цього можна "підстьогнути". Як саме - читайте в нашій сьогоднішній корисній статті.

Напевно, ви чули про Триходермін? Його часто використовують на заміській ділянці, для закладки в компост, обробки рослин та знезараження ґрунту. Це дуже ефективний захисник для рослин, який вбереже ваші посадки від інфекційних хвороб та грибкових захворювань.

Головним компонентом Триходерміну є корисний грибок під назвою триходерма. Він тримає ґрунт під охороною, знищуючи до 90% всіх патогенних бактерій та мікроорганізмів, що є дуже солідним значенням – найкращого серед біологічних препаратів важко знайти. Плюс, грибки триходерми перетворюють складні мінеральні речовини у легкозасвоювані мікроелементи, що покращує живлення та стимулює ріст і цвітіння.

Догляд за домашніми рослинами майже нічим не відрізняється від городніх. Земля в горщиках теж часто може бути хворою, і ми, навіть не підозрюючи, будемо підгодовувати квіти, спостерігаючи, як вони чахнуть. Проблема частіше всього криється в грибках, тому підживлення з триходермою допоможе захистити наші домашні насадження від хвороб, врятує від шкідників та виступить потужним стимулятором зростання.

Експерти назвали потужне добриво для підживлення рослин
Експерти назвали потужне добриво для підживлення рослин

Триходермін можна купити практично в будь-якому садівничому магазині у вигляді порошку. Один пакетик цього препарату необхідно розвести на два літри води. Як правило, в одному пакетику міститься близько десяти грамів речовини. Замішавши розчин, необхідно ретельно полити всі домашні рослини і повторювати процедуру раз на 5-6 місяців, щоб ґрунт завжди залишався здоровим і родючим.

Не забувайте обробляти розчином з триходермою новий покупний ґрунт, щоб корисні процеси у ньому проходили швидше.

Популярне

Подібні новини