Стильна штучка після 50: ці 2 зачіски треба спробувати кожній. Не тільки Руслані Лижичко ходити у “красунях”

Така зачіска підійде дівчатам і жінкам у будь-якому віці, але саме після 50 років вона здатна підкреслити природну красу та зробити акцент на ваших перевагах.

Якщо ви старші за 50 років і не знаєте, яку стрижку обрати, то нам дуже пощастило, що ця стаття потрапила саме до ваших рук. Найкращі стилісти країни зуміли розвіяти стереотип про те, що у дорослому віці жінкам краще обирати короткі зачіски. За словами експертів, красуням за 50 може підійти і довга, і коротка шевелюра – все залежить від особистих уподобань, а далеко не від віку.

Вдала стрижка після 50

Стилісти запевняють, що навіть після 70 років довге волосся буде виглядати на вас вдало. Така зачіска здатна омолодити та зробити акцент на перевагах вашої зовнішності. Що стосується укладки, то довгу шевелюру краще оформлювати у хвилі. Підійдуть і натуральні локони, і голлівудські кучері – все знову таки залежить тільки від того, що подобається саме вам.

Руслана Лижичко показала, яку стрижку краще вибрати після 50 років для молодшого вигляду
Руслана Лижичко показала, яку стрижку краще вибрати після 50 років для молодшого вигляду

Так, наприклад, відома українська співачка пішла проти поширеної думки про те, що зачіска на жінках у віці після 50 років має бути виключно коротка. Своє шикарне волосся артистка та переможниця Євробачення відрощувала довгі роки. Наразі вона продовжує за ним доглядати, а тому на публіці часто з’являється з довгим і розпущеним волоссям. Такий образ, на думку публіки, неабияк пасує Руслані.

Стилісти показали варіант короткої стрижки для жінок, які старші за 50 років
Стилісти показали варіант короткої стрижки для жінок, які старші за 50 років

Та насправді ви можете зробити й коротку стрижку. Аби вам було зручно, а ваша зовнішність буквально кричала про красу, стилісти радять зупинитись на подовженому каре або боб-каре. В обох варіантах на голові залишається чимала частина волосся, але у вас вже набагато більше вибору для різних стильних укладок.

Популярне

Подібні новини