Осінній коктейль для городу: 3 ложки цього добрива – і ваші грядки точно віддячать щедрим врожаєм навесні

Сьогодні ви дізнаєтесь про одне з комплексних добрив, яке ідеально підходить для осіннього підживлення всього городу. Називається воно калімагнезія.

Це добриво добре розчиняється у воді, а у своєму складі воно містить магній, сірку і багато калію.

Усі три ці мікроелементи є ідеальними для осіннього збагачення ґрунту після виснажливого сезону. Особливо підходить воно після томатів, огірків та картоплі для відновлення родючості. Також використовується це добриво для підживлення винограду, малини та інших культур на ділянці, які ще продовжують плодоношення.

Використати калімагнезію можна на будь-яких видах ґрунту, але найкраще рослини відгукуються на неї на супіщаних і суглинистих ґрунтах. Калімагнезія при внесенні 40 грамів на кожен метр під час осіннього перекопування допоможе підготувати ґрунт до наступного сезону, збільшить кількість та покращить якість майбутнього врожаю.

Городники назвали потужне осіннє добриво для родючості землі
Городники назвали потужне осіннє добриво для родючості землі

Для підживлення осінньої малини і винограду вам доведеться розчинити на одне відро води три чайні ложки калімагнезії та вилити весь обсяг на кожен квадратний метр посадок. Аналогічно розчин можна використовувати на декоративних туях та інших хвойних рослинах, а також на своєму розарії.

Комплексна калімагнезія допоможе вашим посадкам краще перезимувати, закласти основу для майбутнього плодоношення. Якщо вносити її в ґрунт восени, то навесні ви вже висаджуватимете рослини в родючий та збагачений ґрунт.

При цьому ніякої шкоди вашим посадкам калімагнезія принести не може.

Популярне

Подібні новини