Бабця Галя 40 років вирощує троянди-велетні: її секрет у 3 компонентах. Додаю по 2,5 г на кущ – і все готово

Багато хто вважає троянду однією з головних прикрас саду — і це не дивно, адже квітка дійсно має прекрасний зовнішній вигляд. Та важливо пам'ятати про підживлення.

Різноманітність сортів цієї рослини дозволяє підібрати для своєї ділянки найбільш підходящу палітру фарб. Для гарного цвітіння троянд необхідне правильне підживлення, про яке ми зараз і поговоримо.

Отже, одразу перейдемо до справи. Осіннє підживлення будемо проводити за допомогою якісного та недорогого добрива “Калімаг”. До його складу входить велика кількість калію, магнію та сірки. Саме ці три компоненти активно допомагають рослинам успішно пережити зиму та навесні вийти зі стану зимової сплячки.

Добриво вноситься при температурі ґрунту не нижче +8 градусів. Підживлення вноситься під корінь рослини шляхом загортання в пристовбурний круг на глибину п’яти сантиметрів із подальшим рясним поливом. Проте ми рекомендуємо одразу приготувати розчин, яким потім поливатимемо наші квіти.

Квітникарі розповіли, чим восени підживити троянди
Квітникарі розповіли, чим восени підживити троянди

Для цього необхідно розчинити 25 грамів препарату в невеликій кількості окропу, після чого суміш додається до 10 літрів води. Отриманим розчином поливаємо пристовбурний круг рослини.

Якщо ґрунт сухий, перед внесенням добрива необхідно полити троянду невеликою кількістю води. Це підживлення також корисне для більшості багаторічних чагарників, тому варто взяти його на замітку.

Правильно підготувавши троянди, ми можемо бути впевненими, що наступного дачного сезону вони порадують нас своєю чарівною красою.

Популярне

Подібні новини