1 ложка цього “рідкого золота” під будь-яку квітку: навіть найслабший кущ позеленіє та пишно зацвіте!

Лише одна ложка цього натурального добрива, яке легко приготувати своїми руками, допоможе пишно цвісти та зеленіти абсолютно будь-якій домашній квітці або рослині.

Ця натуральна підживка допомагає нашим рослинам цілий рік і є просто незамінною. Шкода, що про неї мало хто знає, але сьогодні, у нашій статті, ми розповімо вам простий спосіб, як допомогти вашим квітам.

Це добриво вносимо один раз на два місяці, і можна милуватися дуже красивим листям і пишним цвітінням. Це підживлення, про яке повинен знати кожен любитель квітів, хто вирощує їх вдома або на продаж. Натуральний засіб не потребує великих витрат і готується буквально за одну хвилину.

Сьогодні з радістю розповімо, як це зробити. Підходить для будь-якої квітки — чи то герань, фіалка, чи навіть орхідея. Вони будуть пишно і красиво цвісти, тому цей метод корисний навіть для новачків.

Експерти розповіли про універсальне добриво для рослин
Експерти розповіли про універсальне добриво для рослин

Навіть досвідчені квітникарі, як і новачки, стикаються з тим, що деякі рослини довго не можуть зацвісти. І саме таке натуральне підживлення, про яке ми сьогодні розповімо, є справжньою знахідкою для таких випадків.

Для приготування добрива на літр води видавлюємо один зубчик часнику, додаємо чайну ложку сухих дріжджів, усе ретельно перемішуємо. Потім розбавляємо 100 мл цього розчину в 500 мл води й підливаємо під кожну рослину по 100 мл. Обов’язково запам’ятайте пропорції, вони дуже важливі, адже саме так це натуральне добриво працює.

Популярне

Подібні новини