Стилісти назвали найкращі дні для стрижки та фарбування волосся в жовтні: уважно обирайте дні перевтілення

Плануючи зміну зачіски за місячним календарем, ви не лише впливатимете на ріст і здоров'я волосся, а й гармонізуєте свій образ із природними ритмами.

Якщо ви замислюєтеся про зміну зачіски в жовтні 2024 року, зверніть увагу на місячний календар, адже він здатен підказати, коли найкращий час для відвідування перукарні. Вважається, що фази Місяця впливають на ріст волосся, його здоров’я та енергетику. Тому вибір сприятливого дня може дати чудовий результат і забезпечити здорові, блискучі локони.

Початок жовтня відкривається спадним Місяцем. Це не найкращий час для радикальних змін, однак підрівняти кінчики або зробити процедури для зміцнення волосся можна з великим успіхом. Особливо вдалими днями для цього стануть 2 і 3 жовтня. Ці дні подарують вашому волоссю силу і сприятимуть його відновленню. Якщо ви плануєте фарбування, ці дні також принесуть стійкий і глибокий колір.

Період Молодика — з 9 по 11 жовтня — це час для перезавантаження. Місяць оновлюється, і це найкраща пора для експериментів із новими стилями, кардинальних змін або зміни кольору. Якщо давно мріяли про коротку стрижку або яскравий колір волосся, це ідеальні дати, щоб втілити сміливі задуми в життя. Волосся після таких змін швидко відростатиме і виглядатиме здоровішим.

Стилісти розповіли, коли найкраще стригти і фарбувати волосся в жовтні 2024 року
Стилісти розповіли, коли найкраще стригти і фарбувати волосся в жовтні 2024 року

У другій половині місяця, коли Місяць починає рости, з 14 по 21 жовтня, варто звернути увагу на дні для тих, хто хоче прискорити ріст волосся. Стрижка у ці дні дасть не тільки новий вигляд, але й стимулює швидке відновлення та зміцнення коренів. Особливо сприятливими стануть 15 і 17 жовтня. Якщо ви плануєте оздоровчі процедури для волосся, ці дні — справжній подарунок.

А от наприкінці місяця, коли настане фаза повного Місяця, особливо 28 жовтня, можна планувати стрижку, яка надовго зберігатиме форму. Під впливом повного Місяця зачіска буде більш структурованою, а волосся — гладким і блискучим.

Популярне

Подібні новини