“Номер 1 в моєму рейтингу”: суддя “МастерШеф” розповіла, який сорт гарбуза краще за все купувати, вирощувати

Якщо літо — це кавуни та полуниця, то осінь — це гарбуз. Скільки всього смачного можна приготувати з нього! Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська назвала найсмачніший серед них.

Гарбуз — це справжня насолода! Він підходить для основних страв і для десертів. Проте, сортів — просто купа і як же серед них знайти найсмачніший? Ольга Мартиновська, суддя “МастерШеф-12” розповіла, який саме вид овочу буде смакувати краще всіх.

Колега Екстора Хіменеса-Браво, мускатний гарбуз відрізняється від своїх сородичів не лише своїм ніжним смаком, але й ароматом. За словами Ольги, цей сорт має оксамитову текстуру, яка так і запрошує до кулінарних експериментів.

Солодкий ніжний смак зумовлений тим, що овоч містить 14−15% цукру. Це і робить його таким універсальним у домашніх стравах!

Городники розповіли, як правильно зберігати врожай гарбузів
Суддя МастерШеф розповіла про смачні сорти гарбуза

“Справжня насолода для гурманів — це поєднання мускатного гарбуза з карпатською бринзою. Цей союз дарує неймовірний смаковий букет, який залишається в пам’яті надовго», — ділиться зірка. Те, як він пахне і смакує, дозволяє їсти його в сирому вигляді — наріжте до салату, приготуйте карпачо з гарбуза, додавши карпатської бринзи, овочеві спагеті. Номер один в моєму особистому рейтингу”, — написала в Інстаграм знаменитість.

Проте, мускатний гарбуз не лише смачний, але й корисний. Його м’якуш містить вітаміни та мінерали, необхідні для підтримки здоров’я. Також городина виконує жовчогінну дію, заспокоює шлунок, що надзвичайно корисно при гастритах.

Завдяки цьому простому трюку зберігаю врожай гарбузів свіжим та солодким аж до весни: дієвий лайфхак
Суддя МастерШеф розповіла про смачні сорти гарбуза

Вирощування мускатного гарбуза вимагає терпіння і уваги, проте результат вартий зусиль. Гарбузи вимагають хорошого сонячного світла та родючого ґрунту. З усією увагою до деталей, ви зможете насолоджуватися плодами своєї праці, які згодом прикрасять ваш стіл.

Популярне

Подібні новини