Досить – “наїлися”. Тепер лише ранньостиглі огірки. 5 сортів-фаворитів на будь-який смак. Сію тільки їх

Щоб раніше за всіх сусідів хрумтіти огірками, радимо висадити ранньостиглі сорти. Редакція сайту "Добрі новини" знайшла для вас 5 різновидів, які точно приживуться на вашому городі.

Хто б з нас не хотів посмакувати свіжими та солодкими огірками влітку. Аби ви першими гребли врожай на відміну від сусідів, наполегливо рекомендуємо посадити ранньостиглі різновиди.

Вони не вимагають складного догляду, а лише трохи вашої уваги. Науковці роками виводили зручні та прості для вирощування гібриди. У нашому списку біля кожної назви побачити приписку “F1”. Не лякайтеся, це всього лише позначення того, що різновид було виведено шляхом схрещування.

Городники розповіли, як сіяти огірки щороку без сівозміни
Дачники назвали 5 сортів огірків, які ростуть без догляду і турбот

Перший серед них – “Ніборі F1”. Це самозапильний огірок, що порадує вас першими плодами вже через 40-45 днів після посадки, адже щоб утворилися зав’язі йому не потрібні бджоли. Уявіть собі, як на кожному вузлі з’являється одразу кілька огірків, довжиною від 8 до 12 сантиметрів. Плоди хрусткі та соковиті, без гіркоти, вони стануть прикрасою вашого столу – як у свіжому вигляді, так і в банці з солінням.

Інший варіант – “Тріоле F1”, сорт, що не лише радує ранньою врожайністю, але й відзначається витривалістю до погодних умов. Навіть у відкритому ґрунті чи під плівкою ці огірки, як справжні воїни, протистоять викликам природи.

Цього року зібрали мізерний урожай огірків – дізнайтеся, можливо, серед них були ці 4 сумнівні сорти
Дачники назвали 5 сортів огірків, які ростуть без догляду і турбот

Серед сортів, які вимагають мінімум уваги, не можна обійти увагою “Джерело”. Запилюваний бджолами, він приносить овальні плоди, які немов самі просяться до рук. Їхній розмір ідеальний для засолювання чи консервації – 11-12 сантиметрів. Сорт демонструє чудову стійкість до хвороб, зокрема до борошнистої роси.

Для любителів дрібних огірочків, пікулі, варто звернути увагу на “Супер Бейбі F1”. Це справжня знахідка для тих, хто обожнює маленькі, акуратні плоди – всього 8-10 сантиметрів у довжину. Шкірка гладенька, насиченого зеленого кольору, а смак – бездоганний.

І нарешті, “Альянс F1” – корнішонний гібрид, який дарує плоди невеликого розміру, але з винятковими смаковими якостями. Запилюваний бджолами, цей сорт чудово переносить нестачу вологи та просто неприступний хворобам.

Популярне

Подібні новини