Кума з села паперові рушники купує по 10 рулонів за раз: не руки ними витирає – я здивована лайфхаком

Паперові рушники створені не тільки для витирання рук або протирання поверхонь. Не вірите? Тоді швидше читайте далі, щоб дізнатися, як їх можна використовувати не за призначенням.

Оберніть пляшку з олією

Щоб масло не стікало по стінках пляшки і не забруднювало все навколо, оберніть тару паперовим рушником і закріпіть його канцелярською резинкою. Як тільки серветка сама повністю просочиться олією, просто поміняйте її на іншу.

Зупиніть ковзання обробної дошки

Змочіть паперовий рушник водою і акуратно відіжміть зайву вологу. Потім розкладіть його на кухонному столі, а зверху покладіть обробну дошку. Тепер під час нарізування продуктів дошка не ковзатиме по поверхні.

Збережіть свіжість листя салату

Візьміть глибоку миску, покладіть на дно паперовий рушник. Заповніть посуд листям салату, зверху накрийте його ще одним паперовим рушником та закрийте миску кришкою. Папір буде вбирати зайву вологу, що дозволить зелені довше зберігатися.

Позбавтеся зайвого жиру на їжі

Якщо під час смаження їжі ви використовували занадто багато олії, викладіть приготовлену їжу на паперовий рушник: він вбере зайвий жир.

Ці геніальні способи використання звичайних паперових рушників здивують багатьох – кращі лайфхаки для дому
Ці геніальні способи використання звичайних паперових рушників здивують багатьох – кращі лайфхаки для дому

Використовуйте як матуючі серветки

Як мовилося раніше, паперові рушники добре вбирають вологу і жир. Скористайтеся ними, щоб позбавитися жирного блиску на обличчі: просто прикладіть серветку до обличчя, злегка натисніть на неї пальцями і легким рухом заберіть. Шкіра миттєво стане матовою.

Охолодіть напої за лічені хвилини

Оберніть пляшку паперовим рушником, намочіть її холодною водою і покладіть напій у морозилку. Буквально за 10 хвилин вміст пляшки можна пити.

Змусьте кришталевий посуд сяяти

Для того, щоб видалити плями від води з кришталевих келихів, візьміть білий оцет та паперові рушники. Надягніть гумові рукавички, змочіть серветку в оцті, злегка її видавіть і протріть забруднені поверхні. Після обробки насухо протріть посуд чистим рушником.

Популярне

Подібні новини