Кинула пакет у бачок – і туалет сяє чистотою: простий трюк, який швидко зробить ваш унітаз білосніжним

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом засобу, який дуже добре чистить, дезінфікує та ароматизує туалетну кімнату. Все готується дуже просто, виходить бюджетно й ефективно.

Для приготування нам знадобиться одна столова ложка зубної пасти. Можна взяти будь-яку пасту, навіть найдешевшу, головне, щоб вона мала різкий аромат м’яти. До зубної пасти додаємо одну столову ложку харчової соди. Обов’язково використовуйте харчову соду, а не кальциновану, оскільки кальцинована сода швидко комкується в холодній воді. Також додаємо одну столову ложку порошку для ручного прання, бо він краще піниться, ніж для пральних машин.

Усі інгредієнти добре перемішуємо до однорідної клейкої маси. Цю масу перекладаємо в пакетик і зав’язуємо. Потім беремо голку і робимо тоненькі дірочки в пакетику. Також можна перекласти суміш у звичайну шкарпетку. Цим секретом поділилася наша постійна читачка, і я вже спробували — справді працює.

Як це робиться: частину пакета з сумішшю опускаємо всередину бачка унітазу, а інша частина залишається зовні, затиснута кришкою унітазу.

 Експерти назвали швидкий спосіб відмити унітаз
Експерти назвали швидкий спосіб відмити унітаз

Якщо ви вирішили використати пакет. то його просто треба покласти в бачок. Деякі господині беруть тюбик зубної пасти, проколюють голкою отвори та просто опускають в бачок. Таким чином паста буде освіжати туалет.

Проте нам більше подобається, як працює ця суміш. Вона не лише залишає приємний м’ятний аромат після кожного змивання, а й злегка чистить унітаз. Хоча суміш не видаляє застарілий вапняний наліт, вона запобігає його утворенню, адже після кожного змивання унітаз прополіскується зубною пастою, содою і порошком. Це допоможе довше зберігати унітаз чистим, а туалетну кімнату — свіжою з приємним ароматом м’яти.

Як бачите все елементарно просто, проте ці методи дійсно показали свою високу ефективність. Тож радимо неодмінно спробувати і переконатися самостійно!

Популярне

Подібні новини