Осінній еліксир для саду: 1 склянка на відро води – і хвороби тікають, як чорт від ладану! Перевірено

Восени справи на городньо-садових ділянках тривають. Дуже важливо в цей період обробити землю від шкідників та інших напастей. Розповідаємо, як саме це треба виконати.

Кінець садово-городнього періоду є найкращим часом для знищення як різного роду шкідників, так і всіляких ґрунтових та рослинних захворювань. Здійснивши певні дії, ми зможемо не лише запобігти майбутній шкоді, але й відновити свою ділянку після поточного сезону.

Сьогодні ми розповімо, як обробляти садову ділянку в осінній період. Восени, з настанням дощів, спостерігається підвищена активність збудників різних рослинних захворювань. У цей час плодові дерева стають особливо вразливими до інфекцій і можуть захворіти. Для обробки вашої садової ділянки рекомендуємо перевірений засіб — мідний купорос.

Його інша назва — сульфат міді. Мідний купорос є популярним та ефективним антисептичним фунгіцидним засобом. Сульфат міді застосовують для профілактики та обробки садових ділянок. Для обробки дерев рекомендуємо розвести в 10 літрах теплої води склянку сульфату міді. Потім обприскувачем обробляємо рослини.

При обробці ґрунту потрібен концентрований розчин. Для цього на 10 літрів води розводимо 300 г мідного купоросу. Тим самим обприскувачем рівномірно розподіляємо розчин по поверхні землі. Після обробки землю необхідно перекопати. Таку операцію рекомендується проводити не частіше ніж тричі на рік.

Експерти розповіли, чим восени обробити город від хвороб
Експерти розповіли, чим восени обробити город від хвороб

Тепер, знаючи про цей метод дезінфекції, ми зможемо підтримувати родючість ґрунту та врожайність плодових дерев на нашій ділянці. Обов’язково дотримуйтесь вищевказаний порад та рекомендацій на своїй присадибній ділянці чи дачі, та особисто переконайтесь, що це дійсно працює на всі 100%. Бажаємо успіхів та щедрого врожаю в наступному сезоні!

Популярне

Подібні новини