Дідусь-мільйонер розкрив секрет: купив гаманець цього кольору – і гроші потекли річкою. Спробуйте!

Життя і гроші починають турбувати лише тоді, коли вони добігають кінця. Давайте поставимо собі завдання уникнути таких думок і почнемо з найсвященнішого предмета для асигнацій — гаманця.

Саме він є потужним провідником і генератором грошової енергетики. Щоб нашим грошам було комфортно “жити” в ньому, нам потрібно визначити, який колір гаманця буде найефективнішим для залучення грошей.

Здавна вважається, що гроші тяжіють до відтінків, пов’язаних з енергіями металу та землі. Будь-який колір від темно-коричневого до блідо-жовтого вважається ідеальним для притягування грошових знаків. Однак важливо не лише зрозуміти, який колір гаманця притягує гроші, але й враховувати власні вподобання щодо забарвлення.

Якщо вам подобається чорний або темно-коричневий колір, це символізує надійність і сталість. Земля — символ родючості та початку всього сущого. Гроші із задоволенням відгукнуться на такий поклик, особливо якщо володарем темного гаманця стане людина, яка поважає життєві підвалини і традиції.

Експерти розповіли, який колір притягує гроші та успіх
Експерти розповіли, який колір притягує гроші та успіх

Для посилення грошового потоку, краще вибрати гаманець таких кольорів, виготовлений із телячої шкіри. Цей матеріал ефективно працюватиме на поповнення та примноження фінансів.

Червоний колір гаманця підійде для тих, хто хоче швидко отримати фінанси, адже він ніби магніт притягує кошти.

Жовті гаманці підійдуть для духовних людей, які не ставлять заробляння грошей на перше місце. Для посилення залучення грошей, варто обрати гаманець жовтого кольору з м’якої замші. Ворсинки цієї тканини допомагатимуть затримувати фінанси й повертати їх назад.

Гаманці білого чи сріблястого кольору символізують поступове, проте постійне фінансове зростання.

А от синій чи блакитний гаманець – не найкращий вибір. Вважається, що ці кольори символізують швидкоплинність. Тобто кошти як швидко приходять, так і йдуть.

Отже, вибір кольору гаманця для залучення грошей — справа особиста. Але в будь-якому разі гаманець має стати вашим справжнім і надійним другом, привабливим у всіх відношеннях, а також потужним грошовим талісманом.

Популярне

Подібні новини