Як швидко позбутися шерсті улюбленців вдома: ТОП-5 хитрощів, які блискавично вирішать “пухнасту” проблему

Домашні улюбленці приносять радість у наш дім, але утримання кішки в квартирі — це також велика відповідальність. Вихованці додають додаткових клопотів, особливо коли йдеться про прибирання.

Коти вдома, без сумніву, це щастя. Та кожен власник пухнастика стикався з проблемою шерсті на одязі, меблях, столах і т.д. Недарма існує жарт, що в домі з котом шерсть — це просто нова приправа до страв.

У сьогоднішній статті ми розповімо про прості та ефективні способи, як позбутися шерсті на килимах і м’яких меблях.

Та ці лайфхаки також чудово працюють і з людським волоссям, роблячи прибирання значно приємнішим.

Якщо у вас є автомобільний склоочисник, використовуйте його для збору шерсті. Проведіть ним по килиму, і будете приємно здивовані тим, скільки шерсті збереться на гумовій кромці.

Експерти розповіли, як швидко прибрати котячу шерсть в будинку
Експерти розповіли, як швидко прибрати котячу шерсть в будинку

Один з класичних методів — це гумові рукавички. Змочіть їх водою і круговими рухами протріть поверхню. А ще можна використати старі капронові колготки: одягніть їх на руку та потріть килим — шерсть одразу почне прилипати до них.

Для невеликих ділянок ідеально підійде звичайний скотч або липка стрічка. А якщо є валик для фарбування, можете обмотати його стрічкою і прокатати по поверхні.

Якщо шерсть глибоко заплуталась у волокнах килима, спробуйте цей цікавий лайфхак: візьміть шматок дерева, обгорніть його наждачним папером і енергійно потріть цим саморобним інструментом по килиму. Шерсть буквально вискочить на поверхню, і ви зможете легко її зібрати.

Як бачите, варіантів, які допоможуть швидко та ефективно видалити шерсть з дивану чи одягу, неймовірно багато! І всі вони ефективні. Тож вам залишилось лише обрати той варіант, який підходить саме вам та швидко вирішити “пухнасту” проблему.

Але, впевнені, що ви з нами погодитесь, – домашні улюбленці приносять стільки любові і позитивних емоцій, що “проблеми” типу шерсті в квартирі – це справжні дрібнички.

Популярне

Подібні новини