Жодної магазинної хімії – все натуральне: ефективний засіб від гризунів з 3 інгредієнтів, якого вони бояться

Гризуни – небажані гості в будь-якому місці. На щастя, існує один простий засіб, приготувавши який ви зможете назавжди прогнати цих "приятелів".

Восени та взимку дрібні гризуни, такі як миші й пацюки, починають шукати теплі місця для зимівлі – і часто обирають для цього саме ваш будинок чи дачу. Якщо ви вже відчули їхню присутність або хочете запобігти їхньому вторгненню, редакція сайту Добрі новини має рецепт ідеального засобу, який відлякає їх назавжди. Цей засіб простий, не містить хімії, безпечний для людей і домашніх улюбленців та містить усього три інгредієнти, які точно знайдуться у вас вдома!

Отже, основним інгредієнтом буде оцет. Миші та інші дрібні гризуни не переносять його сильний запах, тому він стане основою нашого захисту. Візьміть склянку оцту та змішайте з водою в пропорції один до одного. Цей розчин буде базою для наступних двох інгредієнтів, які посилять його дію. Оцет, до того ж, не лише відлякає гризунів, а й допоможе дезінфікувати ділянки, які вони вже могли облюбувати.

У мережі розповіли про надійний метод боротьби з мишами та іншими гризунами
У мережі розповіли про надійний метод боротьби з мишами та іншими гризунами

Другий інгредієнт – це м’ята. Її аромат – справжня мука для гризунів, адже він настільки насичений, що збиває їхню орієнтацію. Можна взяти кілька крапель ефірної олії м’яти перцевої або висушене листя, яке також дає сильний аромат. Додайте кілька крапель олії до оцтового розчину або ж наберіть дрібку листя та киньте в розчин. Тепер гризуни точно відчують, що тут їм робити нічого.

Для завершального акценту знадобиться ще один сильний інгредієнт – мелений червоний перець. Його пекучість змусить гризунів ще більше триматися подалі від вашого будинку. Перець має сильний, навіть дратівливий ефект для них: при контакті з ним, гризуни швидко залишають “незручну” територію.

Насипте чайну ложку червоного перцю до вашої суміші, гарненько збовтайте – і готово! Розпилюйте цей засіб у кутах будинку, у місцях, де ви помітили сліди або нори гризунів, а також навколо дверей і вікон. Якщо ви використовуєте сухий перець, його можна просто посипати в місцях, де можуть проходити небажані “гості”.

Популярне

Подібні новини