Сусідка закупилася 10 пачками однакових помідорів. Сорт томатів, у яких 1 гілка плодоносить як цілий врожай

Помідори... Ну куди ж без них! Якщо ви вже плануєте потроху посадку на майбутній рік, то слід відповідально поставитися до вибору сорту. Ми знайшли для вас цікавий різновид.

Які ж помідори висадити на майбутній рік? Це справжня дилема, адже часто буває так, що в описі насіння — мега родюче, а на практиці — врожаю з гулькин ніс. Втім, це не у випадку з “Космонавтом Волковим”.

Ймовірно різновид назвали на честь українського підкорювача зірок, родом з Горлівки (Донеччина), Олександра Волкова. Врожай цих томатів — дійсно космічний.

Експерти розповіли про найкращі сорти помідорів для вирощування у відкритому ґрунті на грядці
Городник назвав найбільш родючий сорт помідорів

Цей сорт увібрав у себе не лише гармонію смаку, але й неймовірну продуктивність. Він належить до середньоранніх, що дозволяє насолоджуватися врожаєм доволі швидко. У північних регіонах його вирощують здебільшого у теплицях. Проте в регіонах, де теплий клімат триває довше, може сміливо красуватися на відкритому ґрунті, демонструючи свою силу та витривалість.

А ось городня цікавинка: кущі “Космонавта” не обмежуються якоюсь певною висотою і можуть досягати до двох метрів. Це справжній велетень, який вимагає дбайливого догляду, підв’язки до опори, а також регулярного пасинкування.

Городники розсекретили найкращі сорти помідорів, які не їдять шкідники – білокрилка та інші
Городник назвав найбільш родючий сорт помідорів

Лише за умов такого піклування він зможе віддячити рясним урожаєм. Найбільше плодів формується тоді, коли рослину вирощують у вигляді одного або двох стебел. Це допомагає направити всю її енергію на створення великих та соковитих плодів.

Плоди захоплюють своїм виглядом. Вони плоско-округлі, із ледь помітним ребром біля плодоніжки, наче створені природою для того, щоб притягувати погляди. Вага окремих томатів може досягати 500 грамів. Ну справжні гіганти! Усередині плоди м’ясисті, з мінімальною кількістю насіннєвих камер.

Ця структура дарує їм неймовірну соковитість і щільність, що робить їх ідеальними для салатів. Утім, вони також чудово підходять для приготування соку чи соусів, додаючи стравам насиченого смаку та аромату.

Плоди цього сорту мають ще одну приємну властивість – вони добре зберігаються. Навіть після збору вони довго зберігають свою свіжість, що дає можливість насолоджуватися їхнім смаком не лише одразу після збирання, але й тривалий час опісля.

Популярне

Подібні новини