Природний щит від лихого ока: які кімнатні квіти та трави варто поселити вдома? Бабця-знахарка розповіла все

Якщо ви хочете убезпечити себе та своїх близьких від порчі та пристріту, які легко можуть проникнути у ваш будинок, радимо звернути увагу на рослини, які допомагають захистити від неприємностей.

Кактус із його колючими голками часто вважають небажаною рослиною в домі, оскільки багато хто стверджує, що він виганяє з дому благо та щастя. Проте його силу можна використати на благо, зробивши його захисником від псування та нечисті, яка може потрапити до вашого житла. Для цього кактус потрібно поставити в передпокої біля вхідних дверей. Його колючки будуть проганяти всю злу сутність, яка могла прилипнути до вас поза домом.

Одним із найсильніших захисників від біди є герань. Ця рослина просто створена для того, щоб допомагати людям позбутися пристріту. Її магічні властивості описані в багатьох старовинних книгах та обрядах. Завдяки герані люди очищали свої будинки від зла.

Експерти розповіли, які квіти варто завести вдома
Експерти розповіли, які квіти варто завести вдома

Чудовим захисником є також гіркий полин. Зло не любить гіркоту полину, тому господарі, які хотіли захистити свій дім від бісів і чортів, часто поміщали цю рослину в оселі.

Будяк також є потужним захисником. Його назва говорить сама за себе. Ця рослина відмінно проганяє з дому межі та всяке зло. У будинках, де відбувалося багато неприємностей, де люди часто хворіли, завжди приносили будяк, і з часом ситуація значно покращувалася.

Пекуча кропива — ще один чудовий оберіг від неприємностей. Вона знімає та проганяє будь-який негативний вплив: як від пристріту, так і від заздрощів. Кропиву також використовували для лікування, заварюючи її відвари від хвороб. Вона завжди шанувалася й виконувала свою захисну функцію.

Звіробій — ще одна рослина, яка допомагає захиститися від порчі. Ця рослина додасть вашому дому приємну атмосферу радості та спокою.

Часник та його листя — потужний захисник дому. Напевно, ви бачили в старих фільмах про села, що часник висів у багатьох будинках. І недарма. Його запах відлякує поганих людей і захищає дім від злодіїв та інших неприємностей. Будинок, у якому є часник, завжди захищений, а його жителі не знають біди.

Щоб ваш сон був спокійним і жодне зло до вас не прилипло, набийте подушку приємно пахучими польовими квітами, такими як материнки та звіробій. На ранок ви помітите, як голова буде світлою, а тіло наллється силою цих трав.

Популярне

Подібні новини