Побачила, як жінка купує 3 пачки однакових помідорів, і я теж купила: сорти томатів, які не бояться холодів

В садово-городніх магазинів безліч варіантів сортів помідорів, тож в них легко заплутатися. Розповідаємо про три найкращі на наш погляд сорти, які точно потішать врожаєм.

У сьогоднішній корисній статті ми вас познайомити вас з найурожайнішими та смачними сортами томатів, на нашу думку.

Перший — томат Санька. Це досить ранній сорт з невисокими кущами, який вважається одним із найврожайніших і практично не залежить від погодних умов, таких як, наприклад, спекотне літо.

Санька — один із найстаріших сортів, томати будуть середнього розміру.

Наступний сорт, який ми хочемо відзначити, — це Фокус-покус. Для досвідчених дачників цей сорт може здатися досить незвичним. Перше, що привертає увагу, — це зовнішній вигляд Фокус-покус. І листя, і плоди покриті невеликим пушком, на дотик томати нагадують замшу. Це досить урожайний сорт.

Як і Санька, Фокус-покус добре справляється з будь-якими погодними умовами, і шкідники його теж оминають, що безсумнівно є великим плюсом. Завдяки своєму зовнішньому вигляду цей томат здається шкідникам непривабливим, а на смак він дуже незвичайний.

Городники назвали найкращі та найбільш врожайні сорти помідорів
Городники назвали найкращі та найбільш врожайні сорти помідорів

Ще один скоростиглий, навіть ультрашвидкостиглий сорт томатів — це Діброва. Томати Діброва можна садити як у відкритому ґрунті, так і в теплиці. Результат вас просто вразить: кущі акуратні, урожай чудовий, і вони не вимагають особливого догляду. Смак томатів соковитий та яскравий, із легкою кислинкою.

Цей сорт ідеально підходить для північних регіонів, оскільки він холодостійкий і відмінно підходить для соління. Діброва — один із найврожайніших і найсмачніших сортів томатів. Вони не вибагливі у догляді та чудово справляються з погодними умовами різних регіонів.

В наступному садово-городньому сезоні обов’язково спробуйте посадити саме ці сорти томатів, та переконайтеся, що вони недаврма потрапили до нашлї сьогоднішньої добірки. Бажаємо успіхів та щедрого врожаю!

Популярне

Подібні новини