Кладу газету в лоток від яєць – дивлюсь і радію: користі “море”, нерви в порядку. Хитрий лайфхак для дому

Більшість людей викидає порожні лотки для яєць, не замислюючись про те, що їм можна знайти корисне застосування у побуті. Дізнайтеся, як перетворити лотки від яєць на справжніх помічників у побуті.

Використані картонні лотки з-під яєць не варто викидати – вони ще можуть стати в пригоді в господарстві. Розповідаємо, як з порожніх лотків від яєць та плівки (або газети) можна зробити доволі корисний пристрій.

Іноді підручне “сміття” здатне рятувати нас у найнесподіваніших випадках. Пухирчасту плівку та лотки від яєць зазвичай прийнято викидати, проте мало хто знає, що з них можна зробити цінне пристосування.

У всіх бувають ситуації, коли потрібно перевезти кудись тендітні, цінні речі, що б’ються. Саме тому для того, щоб не перейматися за їх збереження, можна змайструвати просту упаковку, яка дасть фору пакуванням професійних служб доставки.

Для початку потрібно обернути предмет у повітряно-бульбашкову плівку, а потім обкласти картонними лотками з-під яєць. Для зручності лотки можна порізати. Результат закріпіть скотчем. До речі, підійде і пластиковий лоток – хоча він і не такий гнучкий.

З цих відходів роблю надійне пакування для крихких речей – і вони всі цілі навіть після довгої дороги
З цих відходів роблю надійне пакування для крихких речей – і вони всі цілі навіть після довгої дороги

До того ж, можна обійтися і зовсім без плівки: лотки добре справляються із завданням і поодинці. Просто попередньо оберніть предмети зім’ятими газетами – ефект буде той самий.

Таке пакування виходить надзвичайно надійним: щоб розбити вміст потрібно дуже сильно постаратися. Воно витримує навіть падіння з висоти, тому про збереження речей можна абсолютно не хвилюватися.

Порада:

Крім того, з лотків від яєць можна зробити контейнер для розсади. Для цього разом із упаковкою залиште яєчну шкаралупу. У ній неймовірно високий вміст кальцію, який корисний для ґрунту, що сприятливо позначиться на рості саджанців. Зробіть невеликий отвір у дні половинки яєчної оболонки і засипте землею, посадіть насіння звичайним способом. Шкаралупу із землею поставте в яєчні упаковки – так їх зручніше зберігати.

Популярне

Подібні новини