Підлога сяятиме, як діамант на сонці: додаю у воду для миття 1 “штучку” – і ніякий клінінг не потрібен

Миття підлоги – постійна турбота господинь. Але головний неприємний момент полягає в тому, що покриття швидко змінює свій первісний блиск, стає тьмяним, знову виглядає несвіжим.

Для того, щоб знову надати покриттю сяйва, доводиться мити підлогу кілька разів на тиждень. Однак якщо вдома немає вихованців, то мити підлогу щодня немає потреби. А щоб досягти тривалого блиску, покриття можна мити одним дуже простим домашнім засобом.

Розповідаємо далі в матеріалі, як без зайвих зусиль вимити підлогу від стійких забруднень та змусити її довго сяяти.

За словами фахівців, не кожна господиня знає, за допомогою якого засобу можна позбутися від сильних забруднень на підлозі.

Найчастіше застосовують дорогі покупні засоби, які допомагають досягти кришталевої чистоти. Але є й інші більш доступні варіанти.

Зокрема, необхідно приготувати для підлоги розчин простого порошку, який є у кожному будинку. Коштує він копійки, а відмиває бруд просто шикарно. Навіть забруднення після ремонту з підлоги відійдуть на “раз”.

Для того, щоб приготувати цей ефективний засіб необхідно налити у відро чистої води та висипати третину чайної ложки звичайної марганцівки, добре все розмішати. Розчин повинен вийти яскраво-рожевим.

Додаю у воду цей дієвий засіб – і підлога сяє кришталевою чистотою. Перевірений метод від стійких забруднень
Додаю у воду цей дієвий засіб – і підлога сяє кришталевою чистотою. Перевірений метод від стійких забруднень

Далі потрібно вимити ним підлогу, після чого промити поверхні чистою водою. Ви обов’язково здивуєтесь, наскільки відразу стане чисто.

Однак, варто пам’ятати, що розчин марганцівки може пофарбувати світлу підлогу, тому для неї його краще не застосовувати.

Порада:

Також марганцівка допомагає повернути білизну посірілим і застарілим речам. Для цього в тазу розчиняємо пральний порошок. В окремій ємності розводимо марганцівку, але важливо отримати не надто концентрований розчин, інакше ефект після прання може бути протилежним.

Отриманий розчин марганцівки вливаємо в таз з мильною водою і тільки після цього кладемо туди речі. Залишаємо їх у воді до повного охолодження. Після цього перемо в пральній машині на відповідному режимі.

Популярне

Подібні новини