Який колір стане щасливим для знаків Зодіаку в 2023 році: зустрічайте Новий рік в цих тонах

Щороку астрологи визначають, який колір буде супроводжувати знаків зодіаку в новому році та що одягнути під час святкування, щоб притягнути щастя.

Щасливий колір знаків Зодіаку за Східним календарем:

Готуйтеся до Нового року правильно
Готуйтеся до Нового року правильно
  1. Щурам у 2023 році варто звернути увагу на червоний колір. Зустріч нового року з 31 грудня на 1 січня в сукні або костюмі з червоними елементами приверне до вас увагу вдачі до кінця року. На вас будуть фокусувати погляд на роботі та в стосунках, а фінансове благополуччя якомога швидше постукає у ваші двері.
  2. Бикам, як істотам дуже різким та емоційним, набути бажаної гармонії допоможе колір неба. Ясно-блакитний відтінок позбавить вас конфліктів у вашому житті та дозволить йти на компроміси.
  3. Яскравим Тиграм не менш яскравий колір – лаймовий. Такий кислотний відтінок зеленого покращить ваше здоров’я та внутрішнє самопочуття. Очікуйте на цікаві пропозиції та не проґавте свій шанс на успіх.
  4. Кролики в цьому році буду самими успішними, адже це їхній рік. Для вас доля підготувала цікавий колір – кораловий. Аксесуари коралового кольору в новорічну ніч накличуть щастя у всіх сферах на того, хто їх одягне.
  5. Драконам у 2023 році потрібно зосередитись на душевній гармонії. Вам потрібно краще пізнати себе, свої таланти, а кольором натхнення стане фуксія. Це холодний рожевий колір з відтінком фіолетового. Для вас 2023 рік найскладніший в періоді трансформації над собою, тому будьте обережні.
  6. Для Змій ніжний фіолетовий колір буде хорошим доповненням, щоб отримати успіх. Цей колір не один рік вважається символом могутності.
  7. Кінь в 2023 році повинен звернути увагу на блакитний з сріблястими нотками. Це допоможе вам знайти справжнє кохання, якого вам не вистачає. Якщо ж ж ви у стосунках, цей колір знизить сварки у вашому спільному житті.
  8. Коза нерозлучна з зеленим кольором. Цей колір в новорічну ніч посилить ваше бажання до самореалізації та розширення горизонтів. Не впустіть такого шансу.
  9. Для Мавпи колір спілої вишні буде ключовим кольором у всіх починаннях. Планування бюджету, створення сім’ї, пропозиція руки і серця – все це чекає на вас у новому році, якщо одягнетесь в цей колір.
  10. Півням потрібно одягнутись в холодний синій колір з ноткою червоного – кобальтовий. Це колір елегантності та перетворень. Даний відтінок посприяє зміні ваших поглядів на очевидні речі.
  11. Благородним Собакам 2023 рік приносить успіх, якщо в гардеробі з’явиться рожевий. Цей колір допоможе вам краще зрозуміти свою сім’ю та партнера.
  12. Свиням в наступному році пощастить не менше за інших, якщо вони люблять лаванду і відповідний колір. Лаванда дасть вам надію на успіх в професійній сфері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини