Встигніть зробити ці речі до кінця грудня, аби залучити удачу та гроші в Новому році – дієві поради експерта

Не можна сприймати святкування Нового року занадто скептично. Те, як ви зустрінете 2023 рік, вплине на ваше майбутнє. Встигніть зробити ці справи, щоб залучити гроші та удачу

До Нового року з кожним днем залишається все менше й менше часу, тож потрібно якомога швидше завершувати всі глобальні справи й готуватись зустрічати рік Чорного водяного Кролика. Астрологи розповіли, що потрібно зробити, аби залучити на свій бік удачу та щастя.

Зауважте, що Чорний Кролик не любить безладу, тому перед святкуванням новорічних свят потрібно влаштувати генеральне прибирання. Зверніть увагу на всі дрібниці та приберіть безлад у найпотаємніших кутках квартири або будинку. Втім, навести лад потрібно не лише в помешканні, а й у своїй голові та серці. Постарайтесь розібратись з почуттями та емоціями, які ледве не весь рік не давали вам спокою.

Позбудьтесь розбитих речей у своєму домі

Розбиті речі напряму пов’язані з вашим матеріальним становищем, тому перед святкуванням Нового року викиньте їх. Якщо у помешканні залишатимуться навіть кишенькові розбиті дзеркала, це може повпливати на ваш фінансовий стан у 2023 році. Крім того, за тиждень до свята потрібно застелити на стіл нову скатертину – порядок порадує Кролика та залучить фінансовий добробут.

Поради астрологів до Нового 2023 року
Поради астрологів до Нового 2023 року

Віддайте одяг, яким не користуєтесь, тим, хто того потребує

Речі, які ви часто носите, вбирають вашу енергію та особистість. Саме тому зберігання мотлоху, який ви не одягаєте, може впливати на фізичне здоров’я. Якщо речі не приносять вам позитивних емоцій, то їхня роль у вашому житті вичерпана – віддайте їх тим, хто потребує.

Не залишайте в домі недогорілих свічок

У кожному магічному ритуалі використовують свічки, адже саме горіння вогню має особливе сакральне значення. Під час підготовки зверніть особливу увагу на свічки, що є у вашому домі. Астрологи не рекомендують залишати в домі недогорілі свічки – краще постарайтесь використати її всю до 31 грудня. В іншому випадку на вас можуть чекати сварки та непорозуміння.

Символ Нового 2023 року Чорний Кролик
Символ Нового 2023 року Чорний Кролик

Не забудьте про безлад на балконі чи комірці

Зазвичай, саме на балконі або ж у комірці люди складають весь мотлох, яким не користуються, але його шкода викинути. Зробіть над собою зусилля та займіться сортуванням – усе, що вам більше не потрібно варто викинути, а іншим користуватись частіше. Весь безлад, що ви так старанно ігноруєте, може закрити грошові потоки.

Позбудьтесь подарунків, якими не користуєтесь

Речі, які вам дарують, сповнені енергетикою інших людей. Якщо ви не користуєтесь подарунками, вони не приносять вам позитивного настрою, то варто віддати їх комусь іншому – тоді ваша оселя сповниться затишком і атмосферою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини