Які кімнатні рослини підійдуть кожному знаку Зодіака: переможець “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов розповів

Переможець "Битви екстрасенсів" Хаял Алекперов розповів про кімнатні рослини, які підходять кожному знаку Зодіаку. Придрайте собі рослину, яка ідеально вам пасуватиме.

Переможець битви екстрасенсів Хаял Алекперов розповів, які рослини краще купувати кожному з знаків Зодіаку.

Овен

Герань. Ця квітка сприяє направленню енергії у потрібне русло та загартовуванню характеру і сильних якостей. Ця рослина розквиває почуття гумору та знімає напругу.

Телець

Фіалка - символ благополуччя і гармонії
Фіалка – символ благополуччя і гармонії

Фіалка. Ця рослина допоможе таким різким знакам досягнути достатку і благополуччя, особливо у матеріальному аспекті. Вона запокоює, приносить затишок і мудрість всередині кожної людини.

Близнюки

Традесканція. Ця квітка також розвиває почуття гумору, допомагає краще виконувати домашні справи і реагувати на труднощі з позитивом. Така рослина очистить вашу домівку від негативу.

Рак

Фуксія. Для Раків ця квітка подарує гармонію і порядок в домі та в голові. Якщо ця рослина буде добре цвісти у вашому будинку, ви можете забути про негаразди та більше часу проводити у бадьорому стані.

Лев

Китайська троянда. Леви славляться своїм характером та силою волі. Ця квітка підкреслить благородність вашої натури та зробить вас ще благороднішими.

Діва

Сингоніум. У вас дуже впертий характер, тому ця квітка налаштує вас більше поступатися. Ви будете відчувати легкість у вашому будинку з появою цієї рослини.

Терези

Азалія для створення нових союзів
Азалія для створення нових союзів

Азалія. Така рослина допоможе вам краще будувати дружні стосунки з вашим оточенням і посприяє новим знайомствам. Ви станете краще розуміти бажання людей та знаходити до них підхід.

Скорпіон

Алое. Ця рослина у вашому випадку відповідає за відмінну інтуїцію, яка у вас і так добре працює, але з алое ви зможете не помилятись у своїх думках та судженнях.

Стрілець

Лимон. Якщо ви посадите лимонне дерево у своїй оселі, воно дасть вам бажаний саморозвиток і ви станете на одну сходинку духовності вище.

Козеріг

Товстянка позбавить вас негативу
Товстянка позбавить вас негативу

Грошове дерево. Дерево буде вбирати у себе весь негатив, який ви відчуваєте впродовж дня, тому це дерево – ідеальний варіант для вас. Також воно створить затишок у домі.

Водолій

Пуансетія. Водолії люблять зазирати у майбутнє, забуваючи про тут і зараз. Ця рослина допоможе вам жити у сьогоднішньому дні і відшукати своє власне “Я”.

Риби

Орхідея. Рибам ця квітка допоможе стати мудрішими та подарувати натхнення на життя. У домівці створиться сонячна та приємна атмосфера навіть у похмурий день.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини