Новолуння 23 грудня 2022 року: що потрібно чекати усім знакам Зодіаку у цей магічний день і як залучити вдачу

Астрологічні події не закінчуються ніколи, сьогодні ретроградний Меркурій, вчора Венера, а завтра на вас чекає новолуння. Астрологи розповіли, чого чекати в цей день.

23 грудня о 12:16 за київським часом розпочнеться новолуння в Козерозі. Це велика і дуже хороша можливість розпочати нове успішне життя. Ваша увага повинна тримати фокус на розвитку кар’єри, внутрішнього багатства та росту, якого ви так довго чекали.

Енергія молодого місяця посилює дію декількох планет: Меркурій, Венера, Плунон. Це означає, що прийшов ваш час проявити себе, показати оточуючим, на що ви здатні і як ви вмієте плідно працювати для того ,щоб отримати своє.

В кожного знаку Зодіака є можливість розвинути себе
В кожного знаку Зодіака є можливість розвинути себе

Перші два тижні після новолуння – добре вплинуть на тих людей, що люблять працювати. Багато людей з цієї категорії почнуть критично мислити та здорово оцінювати власні перспективи на шляху до того, щоб розбагатіти. Ваші емоції відійдуть на друге місце, ви маєте налаштувати себе так, щоб не піддаватися непотрібним переживанням стосовно невдач, а навпаки – загартовувати себе цими подіями і впевнено рухатись вперед.

Однак, вам потрібно тримати баланс, щоб не переборщити з впевненістю у своїх силах. Прислухайтеся до людей, що вас оточують. Якщо серех них є Раки – вам пощастило. Порада від Раків у цей період вам дуже допоможе зрозуміти власні сили.

Також є ймовірність того, що на роботі вас дуже похвалять та підвищать, але це станеться тільки в тому випадку, якщо ви пострараєтеся. Пам’ятайте одну важливу річ – все завжди лише у ваших руках і ви керуєте своїм життям. Астрологія допомагає направити вас в ту сторону, що вам необхідна, але чуда з неба не станеться, поки ви не почтене діяти.

В цей період представники всіх знаків Зодіаку мають рівні шанси на успіх.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини