Що не можна вішати на ялинку в 2023 році, щоб не відвернути від себе удачу: ТОП-5 небажаних іграшок

Коли готуєтесь до святкування Нового року, слід зважати навіть на те, як ви прикрашаєте святкову ялинку, адже деякі прикраси не варто вішати на дерево, аби зберегти удачу у 2023 році.

Підготовка до святкування Нового року вимагає значну кількість часу та зусиль. І йдеться не тільки про створення меню, яким ви вразите гостей за новорічним столом, чи укладанням списку подарунків, якими ви хочете порадувати всіх. А й про те, як ви прикрасите власний дім перед тим, як зібратися з близькими та зустріти Новий рік.

Насправді дуже важливим є те, як ви прикрасите новорічну ялинку, яка стане окрасою свята. Виявляється, є прикраси та іграшки, які можуть не тільки відлякати удачу та щастя від вашого дому, а й стати доволі небезпечними.

Які 5 прикрас варто заховати та не вішати на цьогорічну ялинку?

Яскраві іграшки та прикраси з пластику

Як ми знаємо, покровителем наступного року є Чорний Водяний Кролик. А, як зазначають, астрологи, він доволі спокійний та не любить зайвого непотрібного пафосу. Його цілком влаштовує простота, щирість і справжність. Тому іграшками з пластику чи тими, які є дуже яскравими, не варто прикрашати цьогорічну ялинку. Використайте для цього прикраси з дерева чи паперу.

Які іграшки варто не використовувати для прикрашання цього року?
Які іграшки варто не використовувати для прикрашання цього року?

Іграшки червоного кольору

Чорний Водяний Кролик не любить червоний та помаранчевий кольори. Тому, аби він приніс удачу у ваш дім, використайте прикраси для вашої ялинки холодних відтінків. Придивіться до білих та синіх кольорів.

Фігурки тварин

Утримайтесь від того, аби розмістити на вашому святковому дереві тварин, які люблять поласувати кроликом. Також не найкращим рішенням буде використати для прикрашання іграшки з вигаданими хижаками. Наприклад, дракона.

Крихкі іграшки зі скла

Цей матеріал буде не найкращим рішенням для прикрашання, якщо у вашому домі є діти чи тварини, адже хтось може їх випадково розбити та поранитися осколками. Також цей матеріал ніяк не поєднується з символом 2023 року.

Іграшки, на яких є тріщини і подряпини

Прикраси з різними дефектами приносять у дім енергетику руйнації. Тому не вішайте їх на ялинку, навіть якщо дуже сильно любите.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини