Гороскоп на 23 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає в четвер

Гороскоп на 23 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 23 грудня – Дурень. Зробіть перший крок тій справі, на яку давно не можете наважитися, зараз саме той час, щоб зробити це.

Телець

Карта 23 грудня – П’ятірка кубків. Не сприймайте близько до душі розчарування, які вам можуть принести інші люди. Зробіть відпочинок.

Близнюки

Туз Кубків
Туз Кубкі

Карта 23 грудня – Туз кубків. Віддайтеся своїм почуттям, не потрібно себе стримувати.

Рак

Карта 23 грудня – Башта. Будьте обережні в діях та висловлюваннях, інакше можна все випадково зруйнувати. Наберіться терпіння.

Лев

Карта 23 грудня – Туз мечів. На вас чекають виклики на роботі та випробування у відносинах. Ви все зможете перемогти.

Діва

Карта 23 грудня – Шістка кубків. Знайдіть однодумців, котрі зможуть підтримати навіть саму безумну ідею. У стосунках не забувайте про дружбу.

Терези

Карта 23 грудня – Вісімка жезлів. Якщо вам не вистачає якоїсь іскри у стосунках – сміливо додавайте її. Не бійтеся здатися занадто енергійним.

Скорпіон

Карта 23 грудня – Четвірка мечів. Зробіть паузу у стосунках, здається, вони вас перенасичують, візьміть на роботі вихідний без пояснення причини, ви можете собі це дозволити.

Стрілець

Карта 23 грудня – Сімка кубків. Сядьте та подумайте, чого вам не вистачає у житті. Не потрібно гнатися за всім одночасно, бо можна залишитись ні з чим.

Козеріг

Колесо Фортуни
Колесо Фортуни

Карта 23 грудня – Колесо фортуни. Не потрібно ображатися на людей, вони бажають вам лише добра. У вас ще залишилося кохання у стосунках, приділіть йому більше часу.

Водолій

Карта 23 грудня – Королева пентаклів. Вам потрібно більше економити, скоро ви зрозумієте чому.

Риби

Карта 23 грудня – Двійка жезлів. Знайдіть стимул у своєму житті, почніть прагнути до чогось нового.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини