Гороскоп на 31 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає в суботу

Гороскоп на 31 грудня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 31 грудня – Четвірка пентаклів. Почніть економити свої кошти, ви забагато живете “на широку ногу”, в Новому році потрібно задуматись про накопичення.

Телець

Карта Зірка
Карта Зірка

Карта 31 грудня – Зірка. На вас чекає біла смуга в житті, на роботі будете досягати висот, про які навіть не мріяли.

Близнюки

Карта 31 грудня – Десятка мечів. Як би вам не було важко, але ви дуже сильна людина, яка зможе впоратись зі всім. Ваше життя скоро дуже сильно зміниться, але в результаті все буде добре.

Рак

Карта 31 грудня – Шістка кубків. Зустріньтеся з старими знайомими та поставте крапку у вашому спілкуванні. Це важливо зробити, щоб небажані люди вам не надокучали.

Лев

Карта 31 грудня – Шістка жезлів. У вас стає все краща ситуація на роботі, а в стосунках пора перейти на новий рівень. Поговоріть про це з партенером.

Діва

Карта 31 грудня – Трійка пентаклів. Покажіть себе на роботі. Доведіть, що ви гідні кращого та більшого, ви це можете.

Скорпіон

Карта 31 грудня – Двійка кубків. Йдіть на компроміс, це дуже важливо. На роботі краще не перенапружуватися, зробіть паузу.

Стрілець

Карта 31 грудня – Король пентаклів. Прислухайтеся до порад щодо ваших стосунків від небайдужих вам людей. На роботі потрібно працювати краще, ніж будь-коли.

Козеріг

Паж Пентаклів
Паж Пентаклів

Карта 31 грудня – Паж пентаклів. Не бійтеся йти на ризик. У стосунках перевірте вашу другу половинку на важливість грошей.

Водолій

Карта 31 грудня – Дев’ятка мечів. Будьте обережними, на вас чекають вороги у Новому році. У коханні вам також можуть зробити не добре.

Риби

Карта 31 грудня – Туз кубків. Вам потрібно попрацювати над своїми почуттями. На роботі слухайте інтуїцію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини