Гороскоп на 4 січня 2022 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає в середу

Гороскоп на 4 січня 2022 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 4 січня – Страшний суд. Ви не вмієте відповідати за власні вчинки, пора навчитися це зробити і прислухатися до другої половинки. Подумайте над тим, чи не робили ви їй боляче.

Телець

Карта Справедливість

Карта 4 січня – Справедливість. Вам потрібно відшукати справедливість всередині себе і усвідомити бажану “золоту ссередину”. У стосунках подумайте, чи виправдали вас очікування, які ви на них поклали.

Близнюки

Карта 4 січня – Самітник. Вам потрібно зробити творчу та робочу відпустку. Не обтяжуйте себе стосунками, краще перепочити. Зокрема, це стосується й роботи також.

Рак

Карта 4 січня – Верховна жриця. Цього дня вам потрібно не лише покластися на власну інтуїцію, але й звернути увагу на поради вашого оточення. Не всі з них можуть принести вашому ділу успіх, але спробувати варто.

Лев

Карта 4 січня – Четвірка пентаклів. У ваших стосунках вам з партнером необхідно робити облік витрат для того, щоб зрозуміти, чи вмієте ви грамотно витрачати гроші. Крім цього, вам потрібно вдосконалювати свої вміння на роботі.

Діва

Карта 4 січня – П’ятірка пентаклів. Ви абсолютно не вмієте економити кошти. Вам потрібно придумати спосіб, щоб витрачати менше, ніж заробити, а не навпаки. Попереду труднощі в усіх сферах життя.

Терези

Карта 4 січня – Сімка кубків. Перед вами стоїть важкий вибір, який поставить крапку у ваших стосунках або навпаки, зіграє вам на руку. На роботі не прагніть висот, можна боляче впасти.

Скорпіон

Карта 4 січня – Четвірка мечів. У ваших стосунках було все добре, але не потрібно ацентувати увагу на поганому. На роботі перепочиньте від важливих рішень.

Стрілець

Карта Імператриця
Карта Імператриця

Карта 4 січня – Імператриця. На вас чекає успіх в кожній сфері вашого життя, будьте готовими приймати вдачу.

Козеріг

Карта 4 січня – Лицар жезлів. Ви маєте активно рухатись для того, щоб досягнути висот. Ваші стосунки потребують надмірної уваги.

Водолій

Карта 4 січня – Шістка пентаклів. Ви отримаєте якусь винагороду, що вам дуже сподобається. Не виняток, що ви отримаєте премію.

Риби

Карта 4 січня – Вісімка пентаклів. Вам потрібно знайти нову роботу, яка вам буде приносити задоволення, а не просто слугуватиме допоміжним інстументом для виживання. У стосунках проявіть ініціативу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини