Гороскоп на 10 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у вівторок

Гороскоп на 10 січня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 10 січня – Десятка кубків. У вас з’явиться причина для радощів. Це може бути або успішно завершена робота, або неочікувана зустріч.

Телець

Паж Пентаклів
Паж Пентаклів

Карта 10 січня – Паж пентаклів. Якщо ви починаєте якийсь новий проєкт, то у вас обов’язково має все вийти. Вам потрібно краще старатися та йти до мети.

Близнюки

Карта 10 січня – Королева мечів. В цей день вам не потрібно чогось боятися, залиште весь негатив позаду та в минулому, але не поспішайте розповідати про успіх комусь іншому, бо можуть наврочити.

Рак

Карта 10 січня – Двійка кубків. Якщо ви не наважуєтесь зробити якесь зізнання – пора. Ризикніть, бо карти підказують, що сьогодні саме той день, щоб це зробити.

Лев

Карта 10 січня – Паж жезлів. У вас починається щось нове. Не виняток, що на роботі для вас підвернеться якась нова можливість, а ви не проґавте її.

Діва

Карта 10 січня – Королева пентаклів. Не потрібно слухати когось, хто намагається вами маніпулювати. Якщо ви щось задумали – не бійтеся втілити це в життя.

Терези

Карта 10 січня – Лицар жезлів. Вам потрібно буде боротися. За кохання, за роботу, чи щось інше – залежить лише від вас. Довіртеся своєму внутрішньому голосу.

Скорпіон

Четвірка кубків
Четвірка кубків

Карта 10 січня – Четвірка кубків. Можливо, ви багато в чому розчарувались. Слідкуйте за своїм настроєм впродовж дня, щоб визначити, в чому ж ваша проблема.

Стрілець

Карта 10 січня – Четвірка пентаклів. Ви повинні бути обережні. Ви хочете зробити один дуже важливий крок, що може перевернути ваше життя з ніг на голову, але поки не відомо, чи ви про це не пошкодуєте. Добре подумайте, перед тим, як це зробити.

Водолій

Карта 10 січня – Король кубків. Придивіться до людей, що вас оточують. Не всі люди здатні щиро радіти за вас, багато з них вам просто заздрять. Виправте це негайно.

Риби

Карта 10 січня – Туз пентаклів. Оберіть один з варіантів, куди ви можете вкласти гроші без збитків, це обов’язково принесе вам щастя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини