Гороскоп на 30 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 30 травня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 30 травня – Закохані. У вашому житті відбувається якийсь застій, вам не потрібно довго стояти на одному місці, краще переосмислити власні помилки для того, щоб рухатися далі.

Телець

Карта 30 травня – Туз жезлів. Вам потрібно наважитися на те, що ви вже давно відкладаєте. Всесвіт буде на вашому боці, якщо ви це зробите.

Близнюки

Карта 30 травня – Четвірка жезлів. Ви часто бачите в хороших вчинках негатив. Не потрібно фокусуватися на негараздах, роздивіться більше хорошого і тоді у вас покращиться настрій.

Рак

Карта 30 травня – Десятка жезлів. Вам потрібно бути більш відкритими до ваших близьких. Ви боїтеся зробити перший крок для відвертої розмови, але пора через себе переступити.

Лев

Карта 30 травня – Шістка жезлів. Вам здається, що ви не достатньо заробляєте. Пора усвідомити, що ви не можете заробити всі гроші світу і усвідомлення цього наблизить вас до розв’язання проблем.

Діва

Карта 30 травня – Лицар кубків. Сьогодні у вас буде мінливий настрій. У вас будуть відбуватися зміни, які змусять замислитися над вашим життям в цілому.

Гороскоп Таро на 30 травня 2023 року
Гороскоп Таро на 30 травня 2023 року

Терези

Карта 30 травня – П’ятірка мечів. Ви не можете визначитися, чого ви хочете від життя. Пора знайти всередині себе якісь сили для того, щоб рухатися вперед.

Скорпіон

Карта 30 травня – Четвірка мечів. Ви женетеся за чимось, але самі не можете чітко сформулювати ваші бажання. Інколи значно простіше зупинитися і почекати, ніж без кінця кудись бігти.

Стрілець

Карта 30 травня – Смерть. Ви наближайтеся до якогось кінця. Можливо, це кінець ваших стосунків, або кінець роботи.

Козоріг

Карта 30 травня – Де’ятка кубків. Карта означає початок нового для вас життя. Давно пора припинити переоцінювати людей, які не гідні і секунди вашої уваги.

Водолій

Карта 30 травня – Дурень. Вам пора почати робити щось таке, до чого лежить ваша душа. Не бійтеся показати себе недосвідченим у певній сфері.

Риби

Карта 30 травня – Правосуддя. Ви заслуговуєте на нагороду за свої старання і ви її обов’язково отримаєте. Потрібно лише трішки почекати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини