Один з найкращих днів року: що обов’язково треба зробити в дзеркальну дату 08.08, щоб здійснити свої бажання

Восьме серпня кожного року вважається особливою та навіть магічною датою, якій приписують чудодійні здібності. Що зробити цього дня, аби залучити у своє життя удачу та здійснення мрій?

У світі нумерології восьме серпня вважається особливою та навіть магічною датою. У цей день можливо загадати бажання, а всесвіт обов’язково його виповнить. Знавці справи розповіли, що потрібно зробити для залучення щастя та вдачі у цей день.

Як загадувати бажання у дзеркальну дату

На думку езотериків, дзеркальні дати завжди мали особливий вплив на людські життя. У цей день можливо безпосередньо контактувати з всесвітом та загадувати власні бажання. Особлива енергетика 8 серпня впливає на те, як взагалі проходить цей день. Керуючись езотеричними порадами, багато людей воліють провести сьогоднішній день із користю.

Експерти поділились правилами загадування бажання у дзеркальну дату в серпні
Експерти поділились правилами загадування бажання у дзеркальну дату в серпні

Оскільки в нумерології число вісім символізує інтуїцію, сміливість та наполегливість, сьогоднішній день ідеально підходить для справ, на які раніше ви не наважувались. За словами експертів, 8 серпня варто відвідати ділову зустріч, підписати контракт, запустити новий проєкт або подумати про працевлаштування. Кожна з цих справ стане успішною.

Крім того, зазначають езотерики, сьогоднішній день чудово підійде для будь-яких фінансових операцій та позитивних грошових схем. Якщо раптом вам спало на думку, як примножити свій дохід або зберегти наявний, прорахуйте всі деталі та беріться до виконання плану. Втім, зазначають експерти, попри успіх у цій сфері, не варто відмовлятись від допомоги досвідчених людей.

Експерти поділились правилами загадування бажання у дзеркальну дату в серпні
Експерти поділились правилами загадування бажання у дзеркальну дату в серпні

А ось загадувати бажання потрібно за особливим ритуалом. Встановіть будильник на 8 годин і 8 хвилин вечора та зручно влаштуйтесь у тихому й затишному місці, де вас ніхто не потривожить. Запишіть свої найважливіші цілі та бажання на аркуш, а потім перерахуйте вісім відчутних кроків на шляху до досягнення записаної мети. Перераховуючи кроки, вірте у силу всесвіту та космосу, які вам обов’язково допоможуть.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини