Місячний посівний календар-2023: що можна робити на дачі, а що ні. Корисні поради астрологів на 5-10 вересня

Дотримання цього Посівного календаря допоможе вам обійти стороною несприятливі дні, коли гравітаційне тяжіння Місяця занадто сильне й негативно впливає на ріст і розвиток рослин.

І так, давайте почнемо знайомитися з Місячним посівним календарем на вересень 2023 року, визначившись із наступними поняттями: найсприятливіші дні, сприятливі, нейтральні та, нарешті, несприятливі.

  • Найсприятливіші дні для робіт у саду та на городі настають, коли гравітаційний вплив Місяця на рослини найбільше підходить для їхнього росту.
    Сприятливі дні теж гарні, але не настільки ідеальні, як найсприятливіші.
  • Нейтральні – дні, коли вплив Місяця на рослини не є ідеальним, але все одно дає змогу займатися садівництвом, не нашкодивши росту культур.
  • Нарешті, несприятливі дні – час, коли будь-що робити в саду і городі астрологи вкрай не радять.

Тепер розберемося, які дні на початку вересня найбільш підходять для садівничих заходів.

Цей тиждень загалом сприятливий для робіт у саду
Цей тиждень загалом сприятливий для робіт у саду

Найсприятливіші дні: 5, 6, 9 вересня

На ці дати припадає період, який є найоптимальнім для посіву, посадки і пересадки рослин. У цей період гравітаційний вплив Місяця на рослини сприяє їхньому активному росту і розвитку.

Сприятливі дні: 7, 8 вересня

Хоча ці дні класифікуються як “сприятливі”, вони не настільки ідеальні, як найсприятливіші дні. Проте, вони все одно підходять для садових робіт і не перешкоджають розвитку рослин.

Нейтральні дні: 10 вересня

У ці дні гравітаційний вплив Місяця не є оптимальним, але він не заважає проводити садівничі роботи. Це вдалий час для виконання звичайних садових завдань без серйозних впливів на ріст рослин.

Рекомендації щодо знаків Землі та Води:
Якщо плануєте посадку, намагайтеся вибирати дні, коли Місяць перебуває в знаках Землі та Води, щоб підвищити ймовірність гарного врожаю.

Популярне

Подібні новини