Чий рік 2024: дата, тварина-покровитель за східним календарем і колір удачі. Почнеться не 1 січня

Якщо вірити повірʼям – кожного року за східним календарем чергова тварина-покровитель бере долю у свої руки. У 2024 році головним звіром стала найкраща міфічна істота.

Зовсім не за горами зима та Новий рік, якого так чекають в кожному куточку світу. Чорний кролик успішно “передасть” керування людськими долями іншому східному знаку. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, який звір стане символом 2024 року.

2024 рік припадає на деревʼяного Дракона. Важливо те, що Дракон є головною твариною Китаю, яка стала справжнім символом влади імператора. Астрологи кажуть, що 2024 рік претендує стати найкращим та найблагополучнішим роком за останнє десятиліття тому, що в цій тварині поєднуються дух землі та неба, спокою та цілеспрямованості і багато чого іншого.

Новий 2024 рік: дата, тварина-покровитель та щасливий колір
Новий 2024 рік: дата, тварина-покровитель та щасливий колір

Не дивлячись на те, що Новий рік починається 1 січня, але Дракон почне «діяти» лише з 10 лютого і закінчить свій керунок 28 січня 2025 року. Головним символом 2024 року стане дерево. Рослина на рівні з драконом володіють стійкістю, витривалістю, мудрістю та неабияким терпінням. Астрологи кажуть, що наступний рік потрібно присвятити духовному просвітництву і менше звертати увагу на матеріальну складову свого життя. Буде хорошим варіантом кардинально змінити свій спосіб життя і не боятися, що щось піде не так.

Зустрічати дракона також потрібно не у звичайному костюмі чи сукні. Дракон дуже любить блискітки, тому потрібно прикрасити свій будинок всіма можливими прикрасами, які зможете знайти в себе вдома. Також не забувайте про аксесуари, паєтки та багато іншого блискучого матеріалу.

Дракон наказує кожному не сидіти вдома, а вирушити в подорож та зустріти Новий рік на всі 100% яскраво. Повірте – це точно те, що присене вам вдачу і ви про це ніколи не пошкодуєте.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини