Стрілець, Козоріг, Водолій, Риби: кому пощастить 31 грудня-1 січня. Гороскоп на Новий рік від Добрих новин

Як ви вважаєте: що об'єднує між собою людей, які народилися під знаками Стрільця, Козорога, Водолія і Риб? Вірно - одна новорічна ніч. Щоправда, прогнози на неї для кожного - свої.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

  • 31 грудня для вас зірки приготували зустріч із цікавими людьми. І це не обов’язково, що хтось новий з’явиться у вашому оточенні. Можливо по-іншому ви станете дивитися на людину, яку знали багато років.
  • Гороскоп на новорічну ніч: астрологи радять провести її в колі сім’ї або близьких знайомих. І, нарешті, підніміть келих за пригоди! У вашому житті їх давно не було! Ну а 1 січня – чудовий час для нових ідей і планів.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

  • Гороскоп на 31 грудня: якщо ви належите до трудоголіків, то краще не беріть цього дня слухавку і не заглядайте в месенджери. Інакше черговий день стане робочим до пізньої ночі. Ну а якщо вирішите попрацювати, то добре обміркуйте свої стратегії, у т.ч. і на перспективу.
  • Гороскоп на новорічну ніч: сміливо ставте амбітні цілі на рік уперед. Якщо є можливість, то Новий рік краще зустрічайте в колі сім’ї. Та й 1 січня постарайтеся приділити час своїм близьким.
Одна новорічна ніч, але астрологічні прогнози для кожного - свої
Одна новорічна ніч, але астрологічні прогнози для кожного – свої

Водолій (21 січня – 19 лютого)

  • 31 грудня піддайтеся творчій хвилі: експерименти на кухні, складання оригінальних подарунків і взагалі проведення новорічної ночі в якості тамади – те, що чекатимуть від вас і рідні, і друзі.
  • Гороскоп на новорічну ніч: відзначайте свято веселощами та оригінальністю. А вже 1 січня для вас настане час для нових вражень.

Риби (20 лютого – 20 березня)

  • Гороскоп на 31 грудня: не виключено, що саме цього дня ви отримаєте дорогий подарунок від дуже близької вам людини. Не приховуйте справжні емоції, – зірки рекомендують ділитися своїми почуттями.
  • Гороскоп на новорічну ніч: цілком пориньте в мрійливу атмосферу, ретельно обміркувавши свої бажання. А ось конфліктувати в цю ніч не варто, навіть якщо на 100% впевнені у своїй правоті.

Популярне

Подібні новини