Знаходяться під захистом янголів: мольфар Макс Гордєєв назвав жіночі імена, на які не можна навести порчу

Виявляється, що називаючи дитину певним іменем - можна захистити її від магічного впливу збоку. Детальніше про це розповів відомий український мольфар Макс Гордєєв.

Відомий український мольфар та переможець “Битви екстрасенсів” Макс Гордєєв є активним користувачем соціальних мереж.

Він часто розповідає своїм прихильникам секрети та магічні обряд, які позитивно вплинуть на їхнє життя.

В одній з публікацій мольфар розповів про жіночі імена, які знаходяться під захистом ангелів. Це означає, що на людину з цим іменем не можна навести порчу чи іншу негативну енергетику.

 Мольфар Макс Гордєєв назвав імена, на які не можна навести порчу
Мольфар Макс Гордєєв назвав імена, на які не можна навести порчу

“Люди, які носять ці імена, мають не тільки вроджену інтуїцію, а й особливого янгола-охоронця. Саме він оберігає цих людей від негативу, порчі і зглазу. Також в їх іменах закладено дуже сильний магічний код, який неможливо пробити жодній живій душі. Цими іменами називали визначних людей, які змінювали історію. Єдине, що може зруйнувати захисний шар людей з цими іменами – це самі власники імен. Бо, на жаль, зазвичай вони не вірять у свої здібності і вважають себе такими, як всі”, – розповів Макс Гордєєв.

До таких особливих імен відносяться: Оксана, Катерина, Ольга і Наталія.

Давайте розберемо, що ще відомо про ці імена.

Оксана – сильне ім’я, яке характеризує своє власницю, як сміливу дівчину, яка обожнює ризик та різноманітні пригоди.

Катерина в перекладі з грецької “чиста”, “непорочна”. Дівчата з цим іменем – сильні духом та схильні до творчих професій.

Ольга в перекладі означає “світла”, “свята”. Це імя дарує своїй власниці любов до праці, відповідальність, витримку та вмінням зважено приймати рішення.

Наталія – це поєднання жіночності, сили духу та м’якості. Власниця цього імені – творча натура, яка завжди добивається всього, чого прагне.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини