Всесвіт підготував для цих 4 знаків випробування: чого чекати у коридор затемнень з 25 березня по 8 квітня?

Усі, хто захоплюється темою астрології, з обережністю чекали на початок коридору затемнень. Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, на що варто чекати знакам Зодіаку.

Вже з 25 березня починається одна з найважливіших астрологічних подій року – коридор затемнень. Триватиме він до 8 квітня, а в цей період, за словами астрологині Аліни Кузімович, потрібно бути особливо уважними до себе, своїх емоцій та оточення. Експерт розповіла, що перше затемнення виявиться місячним, і пов’язане воно буде з минулим. Детальніше читайте у новому матеріалі “Добрих новин”.

Коридор затемнень – з 25 березня по 8 квітня

Затемнення 25 березня формуватиметься Місяцем та тіньовою планетою Кету. Місяць у цьому випадку відповідає за нашу психіку, емоції та почуття. А ось оскільки Кету пов’язаний із минулим, то у вашому житті в цей період будуть підійматися теми минулого. Астрологиня зазначає, що контролювати емоції може бути важко. Крім того, у перше затемнення будуть опрацьовані всі якості Діви, яка в абстрактному гороскопі виступає за ворогів, борги, хвороби та конфлікти. За словами Кузімович, кожна з цих сфер може торкнутись людей, хоча все індивідуально – залежно від того, в якому будинку гороскопа у вас знаходиться Кету наразі.

Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень
Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень

Найбільше відчують негативний вплив затемнення 25 березня знаки Меркурія, до яких належать Близнюки та Діва. Зверніть увагу, що це стосується вашого місячного знака та асцендента. А ось 8 квітня, у Сонячне затемнення, астрологічний вплив на собі відчують знаки Юпітера – Риби та Стрільці. Всі, хто знаходяться зараз у періоді Раху або Кету теж схильні до більшого впливу затемнень. Ба більше, запевняє астрологиня, якщо у вашій натальній карті багато планет розташовані в сузір’ї Хаста, вплив затемнення на вас буде набагато сильнішим.

Меркурій зараз розташований у знаку Риб. У такій позиції він дуже ослаблений – разом із Сонцем та Раху. У знаку Риб йому доволі некомфортно, а отже це має вплив на сфери життя, які ховаються за цією планетою. Меркурій відповідає за нервову систему, комунікації, спілкування, зв’язки, мовлення, бізнес та навіть аналітичні здібності. Все це також буде “колихатись” у період коридору затемнень.

Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень
Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень

Але у будь-якому випадку навіть у такій ситуації є плюси. Ваша інтуїція посилюватиметься, чутливість підвищуватиметься, підсвідомість даватиме підказки. Творчі здібності та натхнення вийдуть на новий рівень, а отже – буде потік ідей. Саме тому варто намагатись використати цей час, записувати нові ідеї, щоб не забути їх та втілити у життя пізніше. У цей період багато людей зможуть отримувати підказки від своєї підсвідомості через сновидіння. Тому сприятливо завести щоденник сновидінь і записувати свої сни, а потім їх аналізувати.

Поради на період коридору затемнень

Найголовніше – це думати про те, що ви збираєтесь сказати. Намагайтесь не з’ясовувати стосунки та не говорити грубо. Така поведінка може легко зіпсувати стосунки та погіршити ваш стан в і без того важкий коридор затемнень. Контролюйте власні емоції. Втім, коридор затемнень – ідеальний час для завершення незавершених справ. А тому, якщо ви перебуваєте в поганих відносинах, то цей період стане прекрасним часом для цього. У коридор затемнень також набагато легше позбутись від шкідливих звичок.

Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень
Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень

Використовуйте коридор затемнень із користю – наведіть лад у будинку та голові. Сприятливими будуть очисні процедури для тіла. Заберіть зі свого життя все, що вам заважає. Знайдіть час для духовних практик та ритуалів. Щоб покращити своє самопочуття в день затемнення, за кілька днів до та після додайте більше контакту з водою. Місяць дуже сильно пов’язаний із водою, а тому навіть прогулянки біля неї можуть покращити ваш настрій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини