Названі 4 знаки Зодіаку, які отримають допомогу і захист вже в кінці квітня: Всесвіт подарує їм фортуну

Ведичний астролог Аліна Кузімович розповіла, які зміни чекають на знаки Зодіаку завдяки найсильнішому становищу планет на небі – Сонце стоїть у знаку Овен, а Венера у Рибах.

Коли Сонце сильне, а це завжди період з середини квітня до середини травня, як відмічає астролог Аліна Кузімович, з’являється більше впевненості та рішучості. У цей час рекомендується розпочинати нові справи та проєкти. Але треба не забувати, що все індивідуально. Сонце відповідає за прану (життєву силу). Це час активних дій.

Астрологиня Аліна Кузімович розповіла, чого чекати знакам Зодіаку у коридор затемнень
Астролог Аліна Кузімович назвала 4 знаки Зодіаку, які отримають допомогу і захист вже в кінці квітня

Надлишок Сонячної енергії іноді дає імпульсивність. Потрібно бути врівноваженими та уникати конфліктів. Венера ж зараз впливає на всіх тільки позитивно.⠀

Є 4 знаки зодіаку, яким особливо пощастить наприкінці квітня. Якщо ваш місячний знак (або у крайньому випадку асцендент) Овен, Близнюки, Лев чи Риби, то вам пощастило.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зараз Сонце у цьому знаку. Сонце екзальтує Овен, підсвічує його. У Овнів зараз дуже добрі транзити, які дають їм багато можливостей. Вони точно зможуть отримати підтримку своїх покровителів. Це ідеальний час для них. Можна розпочинати нові справи, проєкти, заявляти про себе.

Овни (це більше стосується вашого місячного знаку зодіаку) завжди активні. Вони завжди мають багато ідей. Вони довго не гадають. Відразу кидаються у бій. Правильно й роблять. Поки інші мріють, Овни діють, тому й досягають успіху у житті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки зможуть здійснити свої бажання та амбіції у цей період. Сильне Сонце та Юпітер транзитом проходять їхній дім грошей і парад планет у сфері роботи. Це дуже сприятливі положення.

Нині час брати від життя все. Їхня товариськість, легкість, комунікації та зв’язки допоможуть у цей період. Не діяти не можна. Оскільки вони завжди енергійні, то важливо надлишок енергії направити у правильне русло. Не на порожні розмови, а на пошук нової інформації та знань. Що, у свою чергу, дасть нові можливості.

Астролог Аліна Кузімович назвала 4 знаки Зодіаку, які отримають допомогу і захист вже в кінці квітня
Астролог Аліна Кузімович назвала 4 знаки Зодіаку, які отримають допомогу і захист вже в кінці квітня

Лев (23 липня – 21 серпня)

Сильне Сонце у Леві зараз проходить 9 дім гороскопу. Це дім удачі. Їм дуже пощастило. Леви мають бути відкриті новому. Виходити із зони комфорту. Думати ширше. Не боятися загадувати. Якщо віритимуть у свою удачу і помічатимуть її в цей період, то її ставатиме більше.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Парад планет у першому домі та сильне Сонце у другому. Також активовано один із домів грошей. Якщо Риби більше проявлятимуть якостей Венери (красу, творчість), і не боятимуться говорити, а активніше проявлятимуть себе через мовлення, перед ними відкриються нові джерела заробітку. А також з’явиться можливість більше відкладати.

Астрологи назвали знаків Зодіаку, які скаржаться на своє життя
Астролог Аліна Кузімович назвала 4 знаки Зодіаку, які отримають допомогу і захист вже в кінці квітня

З цих чотирьох знаків Рибам зараз важче, адже вони перебувають у складному транзиті Сатурна Саде-Саті. Але це їм не завадить. Адже знак Риби – це дуже інтуїтивний знак. Вони не завжди пливуть за течією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини